1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας Παράδειγμα

0 Είδη
#
Το καλάθι σας είναι άδειο
0,00 €

Η Volkswagen δεν θα αναπτύσσει πλέον κινητήρες
εσωτερικής καύσης

Εγγραφείτε
ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ

Για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα και συμβουλές, σας παρακαλούμε εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου:

Στα πλαίσια της αυξανόμενης δημοτικότητας των ηλεκτρικών οχημάτων, ένας όλο και μεγαλύτερος αριθμός αυτοκινητοβιομηχανιών έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους παραδοσιακούς κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η Γερμανική εταιρία δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο επικεφαλής στρατηγικής ανάπτυξης της Volkswagen, Michael Jost, δήλωσε πως η εταιρεία πήρε την απόφαση να σταματήσει εντελώς την ανάπτυξη και χρήση ρυπογόνων για την ατμόσφαιρα κινητήρων. Σύμφωνα με τα λόγια του, το συγκεκριμένο ριζοσπαστικό βήμα ωθήθηκε από την επιθυμία του κατασκευαστή αυτοκινήτων να σταματήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ωστόσο, η εναλλαγή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πραγματοποιηθεί σταδιακά. Προς το παρόν, οι μηχανικοί της εταιρίας συνεχίζουν να δουλεύουν επάνω στην τελευταία γενιά κινητήρων βενζίνης και ντίζελ που έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστούν το 2026. Στη συνέχεια, όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη και βελτίωση των πλατφόρμων MEB και PPE, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως βάσεις για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, η εταιρεία έχει σκοπό να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό - πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια - για να χρηματοδοτήσει τη μετάβαση από την παραγωγή οχημάτων ICE στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και συστήματα αυτόματου πιλότου. Αναμένεται ότι μέχρι το 2030, ο όμιλος VW θα παρουσιάσει ηλεκτροκίνητες ή πλήρως ηλεκτρικές εκδόσεις τους συνόλου της γκάμας των μοντέλων του. Με αυτήν τη διαδικασία, θα εξοπλιστούν με ηλεκτρικούς κινητήρες τόσο τα επιβατικά αυτοκίνητα, όσο και τα επαγγελματικά οχήματα και οι μοτοσυκλέτες.

Παρ’ όλα αυτά, τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συνεχίσουν να παράγονται σε περιορισμένες ποσότητες, ακόμη και μετά το 2050 – κυρίως για χώρες με ανεπαρκείς υποδομές φόρτισης, αν και τα συγκεκριμένα οχήματα θα φτιάχνονται επάνω σε παλιές πλατφόρμες.

Αγοράστε ηλεκτρονικά με έκπτωση στις ειδικές προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες - TecDoc Inside

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση της TecDoc, ή η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Διεθνής εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών για Ελλάδα[email protected]Autodoc.gr - Τηλεφωνική γραμμή και εξυπηρέτηση πελατών

© 2019 www.autodoc.gr: AUTODOC ηλεκτρονικό κατάστημα

Η νέα απλοποιημένη αναζήτηση της ιστοσελίδας, θα σας διευκολύνει να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά. Ψάξτε για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τύπος αιτήματος Παράδειγμα
Ανταλλακτικών Δισκόπλακα
Ανταλλακτικών + Kατασκευαστές Φίλτρο Λαδιού VALEO
Ανταλλακτικών + Αυτοκινητοβιομηχανία Μπουζί CITROËN
Ανταλλακτικών + Αριθμός προϊόντος Μάκτρο Καθαριστήρα 578502
Αριθμός προϊόντος SKWIB-0940074
Αριθμός προϊόντος + Kατασκευαστές 3 397 008 844 BOSCH
OEN 1611348480
OEN + Kατασκευαστές 1613157180 STARK
loader Παρακαλώ , περιμένετε...