Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
67-3404
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
Αντικατάσταση
Όταν αγοράζετε ένα ανταλλακτικό με την σήμανση "ανταλλάξιμο τμήμα", πρέπει να καταβάλετε όχι μόνον το συνολικό ποσό του ανταλλακτικού, αλλά και ένα ποσό εγγύησης. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η χρηματική εγγύηση ορίζεται ως το ποσό που ζητά ο κατασκευαστής για να εξασφαλίσει ότι το παλιό ανταλλακτικό επιστρέφεται για αποκατάσταση και επαναχρησιμοποίηση. Η επιστροφή της χρηματικής εγγύησης γίνεται με την επιστροφή του παλιού ανταλλακτικού. Η χρηματική εγγύηση εφαρμόζεται μόνο στα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ποσό της χρηματικής εγγύησης ορίζεται από τον προμηθευτή των ανταλλακτικών. Έτσι, το ίδιο ανταλλακτικό που παρέχεται από διαφορετικούς προμηθευτές, μπορεί να προσφέρεται με διαφορετική χρηματική εγγύηση ή και να μην απαιτείται καθόλου εγγύηση.
Συμπεριλαμβανομένων Αγαθά για την ανταλλαγή 30 € Εγγύηση (Συμπεριλαμβάνεται 24% ΦΠΑ) ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή και θα επιστραφεί στον πελάτη όταν επιστραφεί το παλιό ανταλλακτικό.
Απλή διαδικασία επιστροφής
AUTODOC SE (Retoure - Lager R)
Rhinstrasse 132
12681 Berlin
Γερμανία
8 εβδομάδες
Τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση;
 • Πληρώνετε για το νέο τμήμα και τη χρηματική εγγύηση.
 • Λαμβάνετε το νέο τμήμα.
 • Ετοιμάστε το χρησιμοποιημένο τμήμα για αποστολή (αδειάστε τα υγρά αν υπάρχουν:αυτό δεν ισχύει για τις μπαταρίες)
 • Υποβάλετε το αίτημα επιστροφής του χρησιμοποιημένου ανταλλακτικού μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στο Autodoc.gr ή μέσω της φόρμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.
 • Το χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο κουτί του καινούριου που παραλάβατε. Επισυνάψτε το τιμολόγιο που σας απεστάλη αφού κάνατε την παραγγελία. Έτσι, θα επιταχύνετε την επεξεργασία του αιτήματός σας.
 • Θα πρέπει να στείλετε το παλιό τμήμα σε καλή κατάσταση, στην παρακάτω διεύθυνση:
  AUTODOC SE (Retoure - Lager R)
  Rhinstrasse 132
  12681 Berlin
  Germany
 • Στέλνουμε το χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό στον κατασκευαστή για έλεγχο.
 • Η επιστροφή γενικά διαρκεί 6-8 εβδομάδες από τη στιγμή που φτάνει το ανταλλακτικό που επιστράφηκε στην αποθήκη. Θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Πόσο γρήγορα θα πρέπει να επιστραφεί το χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό;
To χρησιμοποιημένο ανταλλάξιμο τμήμα θα πρέπει να αποσταλεί μέσα σε ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς του καινούριου ανταλλάξιμου τμήματος.
Πώς θα επιστραφεί η χρηματική εγγύηση αν το αποτέλεσμα του ελέγχου είναι θετικό;

Θα σας επιστρέψουμε την χρηματική εγγύηση, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο κάνατε την πληρωμή, ή πιστώνοντάς τη στον λογαριασμό κατάθεσής σας, στο Autodoc.gr.

Τι γίνεται όταν τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι αρνητικά;

Θα σας ενημερώσουμε ότι η χρηματική εγγύηση δεν μπορεί να σας επιστραφεί. Θα αποθηκεύσουμε το ανταλλάξιμο τμήμα που πέρασε από έλεγχο για 2 μήνες στην αποθήκη μας. Το ανταλλακτικό μπορεί να σας επιστραφεί, αν το ζητήσετε (Το τμήμα θα σας επιστραφεί με έξοδα του Autodoc.gr). Μετά τους 2 μήνες αποθήκευσης, το ανταλλακτικό θα καταστραφεί.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;
 • Η αποστολή των μεταχειρισμένων ανταλλάξιμων τμημάτων γίνεται με χρέωση του πελάτη.
 • Ακόμη και όταν η παραγγελία περιλαμβάνει την επιλογή Ασφαλούς Παραγγελίας, η επιστροφή του μεταχειρισμένου ανταλλάξιμου τμήματος γίνεται με χρέωση του πελάτη. Αν ο πελάτης αρνηθεί να παράσχει στον κατασκευαστή το παλιό ανταλλακτικό, το ποσό της χρηματικής εγγύησης δεν επιστρέφεται και θεωρείται από τον κατασκευαστή ως αποζημίωση.
 • Αν το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό έχει μεγάλες ζημιές ή ρωγμές στο σώμα του, το ποσό της εγγύησης δεν επιστρέφεται.
 • Σε περίπτωση επιστροφής ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού διαφορετικής κατηγορίας, η χρηματική εγγύηση δεν επιστρέφεται. Παραδείγματος χάρη, αν αγοράστηκε ένα δυναμό και εστάλη μια μίζα στη θέση του.
 • Για να σας επιστραφεί η εγγύηση, μπορείτε να στείλετε ένα παρόμοιο προϊόν, το οποίο αγοράστηκε από άλλον κατασκευαστή. Παραδείγματος χάρη, αγοράστηκε μια δαγκάνα φρένων BOSCH και επιστρέφεται μια δαγκάνα φρένων TRW.
 • Εάν οι προδιαγραφές (π.χ. ισχύς) του καινούριου ανταλλακτικού δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του παλιού, θα πρέπει να ελέγξετε αν ο κατασκευαστής δέχεται την επιστροφή αυτού του ανταλλακτικού. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών [email protected]
Ποιες κατηγορίες περιλαμβάνουν ανταλλάξιμα τμήματα;
Δαγκάνα φρένων
Δυναμό
Μίζα
Άξονας μετάδοσης κίνησης
Κομπρεσέρ air condition
Αντλία υδραυλικού τιμονιού
Κρεμαγιέρα
Τουρμπίνα
Μπεκ ψεκασμού
Αντλία ψεκασμού
Μπαταρία εκκίνησης
Διανομέας
Δίσκος συμπλέκτη
Πλάκα πίεσης
Βαλβίδα AGR
Βάση μπεκ
Αντλία υψηλής πίεσης
Κολόνα τιμονιού
Εγκέφαλος, ψεκασμός καυσίμου
Μετρητής ποσότητας αέρα
Μονάδα μπεκ-αντλίας
Άρθρωση, άξονας μετάδ. κίνησης
Συμπιεστής ανάρτησης αέρα
Άξονας μετάδοσης κίνησης, μετάδοση κίνησης άξονα
Εγκέφαλος, σύστημα ψεκασμού
Διανομέας ποσότητας καυσίμου, σύστημα ψεκασμού
Εγκέφαλος, σύστημα ανάφλεξης
Ρυθμιστής θέρμανσης
Κλαπέτο καυσαερίων, φρένο κινητήρα
Μονάδα παροχής, ψεκασμός ουρίας
Κύλινδρος, υδραυλικό τιμόνι
Εγκέφαλος, ρύθμιση του ρελαντί
Σετ τιμονιού
Εγκέφαλος, αισθητήρας κρούσης
Περισσότερα
Απαραίτητες προϋποθέσεις για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά:
* Οι οδηγίες έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα. Κάθε περίπτωση εξετάζεται μεμονωμένα (κάθε ανταλλακτικό εξετάζεται χωριστά σε από τον κατασκευαστή).
Δαγκάνα φρένων
Δυναμό
Μίζα
Άξονας μετάδοσης κίνησης
Κομπρεσέρ air condition
Αντλία υδραυλικού τιμονιού
Κρεμαγιέρα
Τουρμπίνα
Μπεκ ψεκασμού
Αντλία ψεκασμού
Μπαταρία εκκίνησης
Διανομέας
Φόρμα επιστροφής ανταλλάξιμου προϊόντος:
Πριν αποστείλετε το ανταλλακτικό, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η υπηρεσία υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. Παρακαλούμε, εισάγετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, η οποία περιλαμβάνει το καινούριο ανταλλάξιμο τμήμα.