0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
προβολή
κατασκευαστές
38 Είδη

Σε κάποιες περιπτώσεις, είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε μαζί μας σε κάποιο ταξίδι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που χωράει ο χώρος αποσκευών μας. Κάποια από τα πράγματα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στην καμπίνα επιβατών, αλλά συνήθως αυτό δεν είναι βολικό για τους επιβάτες. Οι μπαγκαζιέρες οροφής βοηθούν να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και αποτελούν παράλληλα τη βέλτιστη λύση για ογκώδη αντικείμενα.

Τα είδη των μπαγκαζιέρων οροφής

Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν ανάμεσά τους διαφορές που αφορούν σε διάφορες παραμέτρους, όπως και οι πιο κάτω:

 • Ικανότητα φόρτωσης. Αναλυτικότερα, ενδέχεται να χωρούν 40, 70, 80 ή 100 κιλά.
 • Όγκος. Υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα για μικρά αυτοκίνητα με όγκο μέχρι και 300 λίτρα, για μεσαίου μεγέθους οχήματα που αγγίζουν τα 500 λίτρα. Αν έχετε κάποιο εκτός δρόμου όχημα ή ένα βαν, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποια μπαγκαζιέρα με όγκο μέχρι και 660 λίτρα.
 • Διαστάσεις. Πιο αναλυτικά, στην αγορά προσφέρονται αξεσουάρ αυτοκινήτων μικρότερα από 1,5 μέτρο και μεγαλύτερα από 2 μέτρα, τα οποία ενδέχεται να έχουν πλάτος 70, 78 ή 85 εκατοστά. Τα μικρά σε μέγεθος αλλά πλατιά μοντέλα, αποτελούν τη βέλτιστη λύση για τη μεταφορά της κουκούλας ή της ρεζέρβας. Οι μεγάλες σε μέγεθος, στενές μπαγκαζιέρες αποτελούν τη βέλτιστη λύση για τη μεταφορά καλαμιών ψαρέματος και διαφόρων ειδών αθλητικού εξοπλισμού.
 • Υλικό κατασκευής. Υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά, μαλακά αξεσουάρ από ύφασμα, των οποίων των βασικότερο πλεονέκτημα είναι η οικονομική τιμή. Τα στιβαρά πλαστικά προϊόντα, παρέχουν ικανή προστασία στα περιεχόμενά τους, από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, ενώ παράλληλα δεν αλλοιώνουν τις αεροδυναμικές ιδιότητες του αυτοκινήτου.
 • Τρόπος ανοίγματος. Κάποια αξεσουάρ ανοίγουν και από τις δυο πλευρές, ενώ κάποια άλλα, μόνο από τη μια πλευρά.

Χαρακτηριστικά σχετικά με τη χρήση των μπαγκαζιέρων οροφής

 1. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να τηρείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή και να μην ξεπερνάτε τις τιμές που αυτός ορίζει με βάση την ικανότητα φόρτωσης και την ταχύτητα οδήγησης του αυτοκινήτου.
 2. Το περιεχόμενο της μπαγκαζιέρας θα πρέπει να είναι κατανεμημένο με τρόπο που ο κύριος όγκος της μάζας να βρίσκεται κέντρο της.
 3. Αν υπάρχει ανάγκη, θα πρέπει τα μικρά σε μέγεθος αντικείμενα να δένονται με ιμάντες.
 4. Ο αθλητικός εξοπλισμός θα πρέπει να μεταφέρεται μέσα σε ειδικές θήκες.
 5. Μην κάνετε χρήση της μπαγκαζιέρας για τη μεταφορά ιδιαίτερα εύφλεκτων και εκρηκτικών ουσιών.
 6. Πριν ξεκινήσετε, αλλά και κάνοντας στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα πρέπει να κάνετε έλεγχο της ασφαλείας στερέωσης της μπαγκαζιέρας. Η πτώση του με άσχημο τρόπο δεμένου φορτίου κατά την οδήγηση, ενδέχεται να επιφέρει τροχαία ατυχήματα.
 7. Πριν πάτε σε κάποιο πλυντήριο αυτοκινήτων, βγάλτε τη μπαγκαζιέρα. Συνήθως, το πλύσιμό της γίνεται με νερό το οποίο περιέχει κάποια ποσότητα καθαριστικού, χωρίς αλκοόλ και χλώριο. Θα πρέπει να σκουπίζετε το προϊόν με κάποιο καθαρό μαλακό ύφασμα.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Στον κατάλογό μας, θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των αποσκευών σας. Από εμάς, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε μπαγκαζιέρες, αξεσουάρ οργάνωσης χώρου αποσκευών, θήκες για σκι, μπάρες οροφής και πλήθος άλλων προϊόντων. Ακολουθήστε τις ενεργές προσφορές της ιστοσελίδας μας: όταν προσφέρονται, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε τον ιδανικό εξοπλισμό οικονομικά. Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από παραπάνω πληροφορίες για το προϊόν που θέλετε, ελάτε σε επαφή με τους διαχειριστές της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών μας. Θα σας παράσχουν τις συμβουλές τους με ευχαρίστηση και ηλεκτρονικά. Κορυφαίες αγορές μόνο στο AUTODOC!

loader Παρακαλώ , περιμένετε...

2.500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας.
Ψάξτε για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τύπος αιτήματος Παράδειγμα
Ανταλλακτικών Πίσω φως
Ανταλλακτικών + Kατασκευαστές Πίσω φως DIEDERICHS
Ανταλλακτικών + Αυτοκινητοβιομηχανία Πίσω φως SKODA
Ανταλλακτικών + Αριθμός προϊόντος Πίσω φως B65201
Αριθμός προϊόντος 17177
Αριθμός προϊόντος + Kατασκευαστές 103836 DIEDERICHS
OEN 07119978373
OEN + Kατασκευαστές A0025443894 DIEDERICHS