Παρακαλώ, επιλέξτε το κατάλληλο όχημα για να εξακριβώσετε αν είναι κατάλληλο
KAMOKA 3100008 Μοτέρ υαλοκαθαριστήρα για Skoda Octavia 2 Combi 12V, πίσω
-
Πλευρά τοποθέτησης:
πίσω
- Τάση [V]: 12
- Αριθμός τεμαχίου: 3100008
- Η τιμή μας: 43,90 €
- Μάρκα: KAMOKA
- EAN αριθμός: 2238123732754
- Κατάσταση: νέο
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ
δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
OE αριθμός(-oί) αναφοράς συμβατός(-oί) με τον αριθμό του γνήσιου ανταλλακτικού:

Έχετε αγοράσει ποτέ αυτό το προϊόν από το AUTODOC: Μοτέρ υαλοκαθαριστήρα 3100008 της KAMOKA;
Οι κριτικές των πελατών και οι βαμθολογίες με αστέρια βοηθούν τους πελάτες μας να μάθουν περισσότερα για ένα προϊόν και να αποφασίσουν αν αξίζει να το αγοράσουν. Για τον υπολογισμό της βαθμολογίας των αστεριών χρησιμοποιείται ένας πολύπλοκος αλγόριθμος, ο οποίος λαμβάνει υπόψη πόσο καιρό πριν έγινε η κριτική, αν το προϊόν αγοράστηκε πράγματι από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC και αν επιστράφηκε ή όχι.
Η ετικέτα "επαληθευμένη αγορά" σou επιτρέπει να βρεις κριτικές από πελάτες που έχουν αγοράσει πραγματικά το εν λόγω προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC. Η ετικέτα "επαληθευμένη αγορά" ισχύει για κριτικές προϊόντων που αγοράστηκαν από τον ίδιο λογαριασμό από τον οποίο υποβλήθηκαν οι κριτικές. Εξακολουθούμε να θεωρούμε σημαντικές κριτικές χωρίς την ετικέτα "επαληθευμένη αγορά", αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα που περιγράφονται σε τέτοιες κριτικές αγοράστηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα AUTODOC.
Ερωτήσεις και απαντήσεις
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας άμεσα εδώ, με συγκεκριμένη ερώτησή σας!
Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για το KAMOKA Μοτέρ υαλοκαθαριστήρα?
Διαβάστε το Μοτέρ υαλοκαθαριστήρα 3100008 FAQ και τις κριτικές των πελατών !
Χρειάζεστε βοήθεια? Επικοινωνία
Για κάθε παραγγελία προϊόντων αξίας από 140 € , συμπεριλαμβάνεται δωρεάν αποστολή εντός της Γερμανίας. Εάν το σύνολο της παραγγελίας είναι μικρότερο απο 140 €, τα έξοδα αποστολής θα είναι 9,95 €
Τα προϊόντα που είδατε πρόσφατα
