• SHOP
 • CLUB
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0
Το γκαράζ μου
Προσθήκη όχηματος
0
προϊόν(τα) #62-9520
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πώς θα προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τη χειμερινή περίοδο: συμβουλές από ειδικούς

Το αυτοκίνητο και τα συστήματά του χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πολλά εξαρτήματα και συστήματα του αυτοκινήτου απαιτείται να λειτουργήσουν με μεγαλύτερη δυσκολία και έτσι υπάρχει το ενδεχόμενo ξαφνικά να χαλάσουν. Για να μπορέσετε να αποτρέψετε αυτό, σας παρέχουμε κάποιες συμβουλές που θα σας επιτρέψουν να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τη χειμερινή περίοδο.

Τι θα πρέπει να ελέγξετε στο αυτοκίνητό σας πριν κρυώσει ο καιρός

 1. Την μπαταρία. Εξαιτίας της ιδιαίτερης επιβράδυνσης των χημικών αντιδράσεων όταν υπάρχει ψύχος, η χωρητικότητά της γίνεται κατά μέσο όρο 20 με 50% πιο μικρή. Το πρόβλημα επιδεινώνεται ακόμη πιο πολύ, διότι τα φορτία στην μπαταρία αυξάνονται κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εξαιτίας του πλήθους των συσκευών που πρέπει να λειτουργούν. Επίσης, η εκκίνηση του κινητήρα καταναλώνει κάποιες φορές πιο πολλή ενέργεια. Αν η μπαταρία είναι παλιά ενδέχεται να μην καταφέρει να καλύψει όλες της τις λειτουργίες. Έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε την κατάστασή της, κατά προτίμηση σε κάποιο ηλεκτρολογείο. Ενδεχομένως, να χρειαστεί να ξαναφορτιστεί ή να γίνει αποθείωση των πλακών της. Αν η μπαταρία χαλάσει, απαιτείται η αντικατάστασή της.

Μια συμβουλή από το AUTODOC. Σας συνιστούμε να επιλέγετε μπαταρίες AGM με ηλεκτρολύτη σε τζελ. Είναι αποδοτικότερες στις χαμηλές θερμοκρασίες και ανθεκτικότερες στους κραδασμούς. Να θυμάστε: το χειμώνα, ακόμα και μια καινούρια μπαταρία, χρειάζεται τακτική επαναφόρτιση με τη χρήση κάποιου ειδικού φορτιστή.

 1. Τη μίζα και το δυναμό. Αν η μίζα έχει σπάσει, τότε η μπαταρία ενδέχεται να αδειάζει πιο γρήγορα. Αν το δυναμό δεν λειτουργεί σωστά, η μπαταρία δεν θα φορτίζεται σωστά, γεγονός το οποίο συνεπάγεται το ξεφλούδισμα της ενεργής μάζας της και τη θείωση των πλακών της.

Μια συμβουλή από το AUTODOC. Να τσεκάρετε σε τακτική βάση, τον ιμάντα του δυναμό και το τέντωμά του. Το ράγισμα, η φθορά, το λάδωμα και η χαλάρωση του ιμάντα, αποτελούν τις πιο συχνές αιτίες εξαιτίας των οποίων δεν φορτίζει αρκετά η μπαταρία.

 1. Σύστημα ελέγχου κλίματος. Η άνεσή σας όταν οδηγείτε, έχει να κάνει με τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σιγουρευτείτε ότι το καλοριφέρ και το κλιματιστικό βρίσκονται σε καλή λειτουργική κατάσταση, για να μην κρυώνετε μέσα στην καμπίνα επιβατών. Έτσι, θα πρέπει να τσεκάρετε εάν οι σωλήνες έχουν ζημιές, να διασφαλίσετε ότι τόσο η αντλία, όσο και ο συμπυκνωτής λειτουργούν σωστά και ότι οι αεραγωγοί και το ψυγείο δεν έχουν μπουκώσει. Είναι προτιμότερο οι διαγνωστικοί έλεγχοι να γίνονται από επαγγελματίες.

Μια συμβουλή από το AUTODOC. Σας συνιστούμε να αλλάζετε το φίλτρο καμπίνας πριν μπει ο χειμώνας. Όταν φράξει, η κυκλοφορία του αέρα παρεμποδίζεται, γεγονός το οποίο συχνά επιφέρει το θάμπωμα των παραθύρων. Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πολύ συχνό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, λόγω της διαφοράς της θερμοκρασίας.

 1. Τσιμούχες θυρών. Αν έχουν φθαρεί, τότε θα περνάει κρύο και υγρασία στην καμπίνα των επιβατών. Τα υψηλά ποσοστά υγρασίας ενδέχεται να προξενήσουν διάβρωση στο αυτοκίνητο. Επίσης, ενδέχεται να κολλήσει από τον πάγο, η πόρτα στο μαρσπιέ. Έτσι, αν εντοπίσετε ότι οι τσιμούχες έχουν ξεραθεί ή ραγίσει, αν περνούν στην καμπίνα επιβατών κρύο και εξωτερικοί ήχοι ή αν ακούγονται συγκεκριμένα τριξίματα από κάποια πόρτα κατά την οδήγηση σε ανώμαλο οδόστρωμα, θα πρέπει να αλλάξετε τις ελαστικές τσιμούχες.

Μια συμβουλή από το AUTODOC. Να περνάτε που και που, τις τσιμούχες με ειδικό γράσο σιλικόνης, που τους παρέχει προστασία από τις μεταβολές της θερμοκρασίας, τον παγετό και την υγρασία.

 1. Πάνελ αμαξώματος και κάτω μέρος. Οι μεταβολές της θερμοκρασίας, τα αποψυκτικά μέσα, το χιόνι, η βρωμιά και το νερό επιφέρουν καταστρεπτικές συνέπειες στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και στην ανάρτησή του. Στα ελατήρια, εμφανίζονται μεγάλα σημεία διάβρωσης στα σημεία που πρώτα, μικρά ραγίσματα και γρατζουνιές. Συνεπώς, ακόμα και οι μικροζημιές θα πρέπει να επισκευαστούν έγκαιρα, πριν μπουν τα κρύα. Το κάτω μέρος του αυτοκινήτου θα πρέπει να περαστεί με κάποιο ειδικό αντιδιαβρωτικό υλικό και τα χτυπήματα θα πρέπει να βαφτούν. Για το αμάξωμα του αυτοκινήτου, προσφέρονται στο εμπόριο γυαλιστικά με πολυμερή βάση, τα οποία όχι μόνο θα προσδώσουν στην επιφάνεια λάμψη, αλλά παράλληλα, θα δημιουργήσουν και μια προστατευτική επίστρωση από πάνω τους.

Μια συμβουλή από την AUTODOC. Εφόσον παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε γκαράζ, να φροντίζετε να αποφεύγετε η εσωτερική θερμοκρασία να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος: υπό ζεστές συνθήκες, τα αποψυκτικά υλικά αρχίζουν να αντιδρούν γρηγορότερα με το βερνίκι του αυτοκινήτου.

 1. Σύστημα υαλοκαθαριστήρων και πλύσης παρμπρίζ. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα παρμπρίζ του αυτοκινήτου λερώνονται εύκολα, λόγω της λάσπης και του φρέσκου χιονιού. Για το λόγο αυτό, το παρμπρίζ και οι υαλοκαθαριστήρες θα πρέπει να λειτουργούν σωστά. Τσεκάρετε εάν τα μπεκ έχουν φράξει και διασφαλίστε ότι τα ελαστικά μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων δεν είναι ξερά ή σπασμένα. Εφόσον χρειάζεται, γεμίστε το δοχείο με αντιψυκτικό υγρό.

Μια συμβουλή από την AUTODOC. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, να προτιμάτε τα χειμερινά μάκτρα υαλοκαθαριστήρων. Τα ελαστικά τους τμήματα φτιάχνονται από ειδικό καουτσούκ, το οποίο δεν απορροφά νερό και δεν χάνει την ελαστικότητά του όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν. Στη θέση των τμημάτων από μέταλλο, υπάρχουν τμήματα από πλαστικό, τα οποία παγώνουν δυσκολότερα ή προστατεύονται από κάποιο ειδικό κάλυμμα. Κάποια μοντέλα υαλοκαθαριστήρων διαθέτουν ένα ενσωματωμένο στοιχείο θέρμανσης, το οποίο δεν επιτρέπει να παγώσουν και να κολλήσουν τα συγκεκριμένα τμήματα στην επιφάνεια του παρμπρίζ.

 1. Προθερμαντήρες. Οι δυσλειτουργίες τους ενδέχεται να επιφέρουν την προβληματική εκκίνηση του κινητήρα. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα ο κινητήρας δεν θα πάρει καν μπροστά.

Μια συμβουλή από το AUTODOC. Όταν χαλάσει ο ένας προθερμαντήρας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαλάσουν σύντομα και οι υπόλοιποι. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αλλάζετε τα συγκεκριμένα τμήματα σε σετ.

Τι θα πρέπει να αλλάξετε χωρίς να έχει χαλάσει.

 1. Τα ελαστικά. Δεν επιτρέπεται η οδήγηση με θερινά ελαστικά τη χειμερινή περίοδο. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αλλάξετε τα θερινά σας ελαστικά με χειμερινά, μόλις η μέση ημερήσια θερμοκρασία μείνει κάτω από τους 7 °C για μερικές ημέρες. Τα χειμερινά ελαστικά, φτιάχνονται από πιο μαλακό μείγμα καουτσούκ, το οποίο διατηρεί την ελαστικότητά του στις μικρές θερμοκρασίες, ενώ το πέλμα τους διαθέτει πιο πολλά τακούνια που επιτρέπουν το κράτημα στις ολισθηρές επιφάνειες.
 2. Τα λάδια. Στις μέρες μας, οι πιο πολλοί κατασκευαστές χημικών αυτοκινήτου παράγουν λάδια για όλες τις εποχές. Όμως, εάν το όχημά σας κινείται σε περιοχές με άσχημο κλίμα, το λιπαντικό θα πρέπει ενδεχομένως να αλλαχτεί. Παραδείγματος χάρη, το λάδι κάθε εποχής με βαθμό ιξώδους 25W-40, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες κάτω των -5 °C, και αυτό με 20W-40 – κάτω από τους -10 °C. Τα συγκεκριμένα λάδια γίνονται πυκνότερα από τον παγετό, γεγονός το οποίο αυξάνει ιδιαίτερα τη φθορά του κινητήρα όταν παίρνει μπροστά, τα φορτία στη μίζα, καθώς και την κατανάλωση καυσίμων.
 3. Το καύσιμο ντίζελ. Το θερινό καύσιμο ντίζελ γίνεται πυκνότερο στις χαμηλότερες από τους -5 °C θερμοκρασίες και δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί χωρίς προθέρμανση. Χάρη στα ειδικά τους συστατικά, τα χειμερινά καύσιμα διατηρούν τη ρευστότητά τους στους -35 °C, και ορισμένοι τύποι τους ακόμη και στους -55 °C.

9 αξεσουάρ και μέσα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα κατά τη διάρκεια του χειμώνα

 1. Ξύστρες χιονιού και πάγου με βούρτσα. Με τη χρήση τους, θα καθαρίστε πανεύκολα τα παράθυρα και το αμάξωμα από τον πάγο και το χιόνι, δίχως να χαλάσετε τη βαφή ή να γδάρετε τα παράθυρα. Είναι χρήσιμα, όταν παρκάρετε το αυτοκίνητο σε εξωτερικούς χώρους.

 1. Αντιθαμβωτικά. Περιέχουν χημικά πρόσθετα τα οποία συνθέτουν μια αόρατη προστατευτική επίστρωση στην επιφάνεια του τζαμιού, προλαμβάνοντας τη συμπύκνωση υγρασίας.
 2. Αντιπαγωτικό κλειδαριάς. Πρόκειται για ένα ειδικό διεισδυτικό μέσο, το οποίο διευκολύνει το ξεκλείδωμα της παγωμένης κλειδαριάς. Αρκετές φορές, γίνεται επίσης χρήση του και για να μην παγώσει η κλειδαριά.
 3. Φτυάρι. Χρειάζεται όταν απαιτείται η απομάκρυνση του χιονιού που βρίσκεται κάτω από τους τροχούς του αυτοκινήτου, που έχει κολλήσει στο δρόμο. Συνιστάται να διατηρείται 2 φτυάρια στο πορτμπαγκάζ: ένα με τετράγωνο και ένα με στρογγυλό εμπρόσθιο τμήμα. Το τετράγωνο επιτρέπει το καθάρισμα του χιονιού από μεγάλες περιοχές, ενώ το στρογγυλό απαιτείται για να βγάλετε το χιόνι ή τον πάγο κάτω από το αυτοκίνητο.

 1. Αντιολισθητικές ράμπες αυτοκινήτου. Μπαίνουν κάτω από τον τροχό που γλιστρά σε χιονισμένα ή ολισθηρά οδοστρώματα.
 2. Καλύμματα καθισμάτων. Προστατεύουν την ταπετσαρία από τη βρωμιά και επίσης, δημιουργούν ένα πρόσθετο στρώμα αέρα, χάρη στο οποίο θα νιώθετε τα καθίσματα πιο ζεστά όταν μπαίνετε στο αυτοκίνητο. Συνιστάται, επίσης, να αγοράζετε θερμαινόμενα καλύμματα καθισμάτων για μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση.
 3. Καλώδια εκκίνησης μπαταρίας. Θα σας βοηθούν να βάλετε μπροστά τον κινητήρα παίρνοντας ρεύμα από κάποιο άλλο όχημα, σε περίπτωση που αποφορτιστεί η μπαταρία σας. Θα πρέπει να διαλέξετε χοντρά καλώδια με μεγάλα κλιπ: εάν προκύψει ακόμα και η παραμικρή αντίσταση στο κύκλωμα, το σύνολο της ισχύος θα θερμάνει το καλώδιο και δεν θα βάλει μπροστά τον κινητήρα.

 1. Ιμάντας ρυμούλκησης. Θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε το αυτοκίνητο, αν κολλήσετε στα χιόνια.

 1. Αντιπαγωτικό. Πρόκειται για ένα χημικό παράγοντα, ο οποίος λειτουργεί ως αποψυκτικό. Παραδείγματος χάρη, βοηθάει στην αφαίρεση του πάγου που έχει συσσωρευτεί στην είσοδο του γκαράζ.

Συμπέρασμα. Πολλές δυσλειτουργίες που δεν υφίστανται κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζονται το χειμώνα, εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών λειτουργίας. Για να αποτραπούν τυχόν βλάβες στα συστήματα του αυτοκινήτου την πιο ακατάλληλη στιγμή, που θα σας κρατήσουν μακριά από τον πολιτισμό, σας συνιστούμε να ελέγχετε το αυτοκίνητο - κατά προτίμηση σε κάποιο συνεργείο - προτού μπουν τα κρύα. Στην πραγματικότητα, αν όλες οι μονάδες και τα συστήματά του λειτουργούν σωστά, και αν έχετε εύκαιρα τα πιο πάνω απλά αλλά πρακτικά αξεσουάρ, θα νιώθετε σίγουροι για το όχημά σας.

AUTODOC Κορυφαία σε πωλήσεις: ανταλλακτικά σε συμφέρουσα τιμή

-37%
A 620 S BOSCH Aerotwin 3 397 007 620 Μάκτρο καθαριστήρα 600, 475 mm, Χωρίς πλαίσιο, για αριστεροτίμονα οχήματα
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 600, 475
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Αριστερό ή δεξιό τιμόνι: για αριστεροτίμονα οχήματα
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 007 620
 • Η τιμή μας: 20,37 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 007 620
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

32,49 €
20,37 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
HAZET 4801-1 Συσκευή πλήρωσης κενού, σύστημα ψύξης
Πληροφορίες προϊόντος
 • Καθαρό βάρος [kg]: 1,41
 • κατασκευάστηκε στην: Γερμανία
 • HAZET: Συσκευή πλήρωσης κενού, σύστημα ψύξης
 • Αριθμός τεμαχίου: 4801-1
 • Η τιμή μας: 247,10 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HAZET Συσκευή πλήρωσης κενού, σύστημα ψύξης
Αριθμός προϊόντος: 4801-1
247,10 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
DELPHI TSP0155997 Κομπρεσέρ air condition 6SE14, PAG 46, με λάδι συμπιεστή PAG
Πληροφορίες προϊόντος
 • Λάδι συμπιεστή: PAG 46
 • ID συμπιεστή: 6SE14
 • Περιορισμός κατασκευαστή: Delphi
 • Διάμ. τροχαλίας ιμάντα [mm]: 110
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με λάδι συμπιεστή PAG
 • ID συμπλέκτη: PV6
 • DELPHI: Κομπρεσέρ air condition
 • Αριθμός τεμαχίου: TSP0155997
 • Η τιμή μας: 207,33 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
DELPHI Κομπρεσέρ air condition
Αριθμός προϊόντος: TSP0155997
207,33 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-40%
HELLA 6EK 002 843-071 Γενικός διακόπτης, μπαταρία
Πληροφορίες προϊόντος
 • Τρόπος συναρμολόγησης: βιδωμένο
 • Πλήθος συνδέσεων: 2
 • Φορτίο στα 12V: max 1000 A / 10 sek.
 • Είδος ενεργοποίησης: Περιστροφική ενεργοποίηση
 • Διάμετρος μπουλονιού [mm]: 10
 • DIN / ISO: 40050-IP56
 • Βήμα σπειρώματος [mm]: 1,5
 • Λειτουργία διακόπτη: Κλείστρα
 • Ένταση ρεύματος [A]: 225
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με παξιμάδια
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Γενικός διακόπτης, μπαταρία
 • Αριθμός τεμαχίου: 6EK 002 843-071
 • Η τιμή μας: 36,78 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Γενικός διακόπτης, μπαταρία
Αριθμός προϊόντος: 6EK 002 843-071
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

62,00 €
36,78 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-47%
A 206 S BOSCH Aerotwin 3 397 014 206 Μάκτρο καθαριστήρα 650, 475 mm, Χωρίς πλαίσιο, για αριστεροτίμονα οχήματα
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 650, 475
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Αριστερό ή δεξιό τιμόνι: για αριστεροτίμονα οχήματα
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 014 206
 • Η τιμή μας: 20,87 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 014 206
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

39,57 €
20,87 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-40%
A 843 S BOSCH Aerotwin 3 397 009 843 Μάκτρο καθαριστήρα 550 mm, Χωρίς πλαίσιο, για αριστεροτίμονα οχήματα
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 550
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Αριστερό ή δεξιό τιμόνι: για αριστεροτίμονα οχήματα
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 009 843
 • Η τιμή μας: 24,63 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 009 843
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

41,39 €
24,63 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
Kompressorenöl LIQUI MOLY 1187 Λάδι συμπιεστή
Πληροφορίες προϊόντος
 • Χωρητικότητα [λίτρα]: 1
 • Είδος δοχείου: Δοχείο
 • Κατηγορία του ιξώδες σύμφωνα με SAE: 5W-40
 • LIQUI MOLY: Λάδι συμπιεστή
 • Αριθμός τεμαχίου: 1187
 • Η τιμή μας: 14,19 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
LIQUI MOLY Λάδι συμπιεστή
Αριθμός προϊόντος: 1187
14,19 €
14,19 € το 1 λίτρο
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
AF 468 BOSCH Aerofit 3 397 014 226 Μάκτρο καθαριστήρα 650, 400 mm, Χωρίς πλαίσιο
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 650, 400
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerofit
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 014 226
 • Η τιμή μας: 19,62 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 014 226
19,62 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
DCS17E VALEO NEW ORIGINAL PART 699357 Κομπρεσέρ air condition VCS14, 12V, PAG 46, R 134a, R 1234yf, με λάδι συμπιεστή PAG
Πληροφορίες προϊόντος
 • Σειρά προϊόντος: NEW ORIGINAL PART
 • Λάδι συμπιεστή: PAG 46
 • Χωρητικότητα λαδιού [ml]: 135
 • ID συμπιεστή: VCS14
 • Περιορισμός κατασκευαστή: VALEO
 • Διάμ. τροχαλίας ιμάντα [mm]: 110
 • Αριθμός κυλίνδρων: R 134a, R 1234yf
 • Τάση [V]: 12
 • Νέο εξάρτημα
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με λάδι συμπιεστή PAG
 • Βάρος [kg]: 5,59
 • Πλήθος εγκοπών: 6
 • Κυβισμός κομπρεσέρ [ccm]: 140
 • VALEO: Κομπρεσέρ air condition
 • Αριθμός τεμαχίου: 699357
 • Η τιμή μας: 210,45 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
VALEO Κομπρεσέρ air condition
Αριθμός προϊόντος: 699357
210,45 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-37%
A 557 S BOSCH Aerotwin 3 397 007 557 Μάκτρο καθαριστήρα 700, 400 mm, Χωρίς πλαίσιο, για αριστεροτίμονα οχήματα
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 700, 400
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Αριστερό ή δεξιό τιμόνι: για αριστεροτίμονα οχήματα
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 007 557
 • Η τιμή μας: 21,17 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 007 557
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

33,85 €
21,17 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-43%
A 282 H BOSCH Aerotwin Rear 3 397 008 634 Μάκτρο καθαριστήρα 280 mm, Χωρίς πλαίσιο
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 280
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin Rear
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 008 634
 • Η τιμή μας: 6,61 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 008 634
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

11,72 €
6,61 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-40%
A 974 S BOSCH Aerotwin 3 397 118 974 Μάκτρο καθαριστήρα 530, 475 mm, Χωρίς πλαίσιο, για αριστεροτίμονα οχήματα
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 530, 475
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Μονάδα ποσότητας: Σετ
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Αριστερό ή δεξιό τιμόνι: για αριστεροτίμονα οχήματα
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 118 974
 • Η τιμή μας: 18,61 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 118 974
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

31,04 €
18,61 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-58%
S 33 HELLA 6EK 002 843-001 Γενικός διακόπτης, μπαταρία M10
Πληροφορίες προϊόντος
 • Τρόπος συναρμολόγησης: βιδωμένο
 • Σπείρωμα σύνδεσης: M10
 • Πλήθος συνδέσεων: 2
 • Φορτίο στα 12V: max 1000A / 10 sek / 12V
 • Είδος ενεργοποίησης: Περιστροφική ενεργοποίηση
 • DIN / ISO: 40050-IPX2
 • Βήμα σπειρώματος [mm]: 1,5
 • Λειτουργία διακόπτη: Κλείστρα
 • Ένταση ρεύματος [A]: 50
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με παξιμάδια
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Γενικός διακόπτης, μπαταρία
 • Αριθμός τεμαχίου: 6EK 002 843-001
 • Η τιμή μας: 16,39 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Γενικός διακόπτης, μπαταρία
Αριθμός προϊόντος: 6EK 002 843-001
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

39,13 €
16,39 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-12%
AP 650 U BOSCH Aerotwin 3 397 006 952 Μάκτρο καθαριστήρα 650 mm, Χωρίς πλαίσιο, 26 ίντσες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 650
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Χωρίς πλαίσιο
 • Σειρά προϊόντος: Aerotwin
 • Μήκος [ίντσες]: 26
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 006 952
 • Η τιμή μας: 17,90 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 006 952
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

20,47 €
17,90 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-37%
H 309 BOSCH Twin Rear 3 397 011 630 Μάκτρο καθαριστήρα 300 mm, Κανονικοί
Πληροφορίες προϊόντος
 • Μήκος [mm]: 300
 • Παραλλαγή μάκτρων καθαριστήρα: Κανονικοί
 • Σειρά προϊόντος: Twin Rear
 • BOSCH: Μάκτρο καθαριστήρα
 • Αριθμός τεμαχίου: 3 397 011 630
 • Η τιμή μας: 6,13 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
BOSCH Μάκτρο καθαριστήρα
Αριθμός προϊόντος: 3 397 011 630
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

9,88 €
6,13 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης

Δημοφιλεις αναρτησεις

Εγγραφειτε στο ενημερωτικο μας δελτιο

Για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα και συμβουλές, σας παρακαλούμε εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου: