• SHOP
 • CLUB
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0
Το γκαράζ μου
Προσθήκη όχηματος
0
προϊόν(τα) #80-4095
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πώς θα επαναφέρετε την ένταση των προβολέων σας

Οι καινούριοι προβολείς παράγουν, σχεδόν σε κάθε περίπτωση, δυνατό φως. Παρ’ όλα αυτά, καθώς τα χρόνια περνούν, πολλοί οδηγοί βλέπουν ότι το οδόστρωμα μπροστά τους αρχίζει να είναι λιγότερο φωτισμένο από ό,τι παλιότερα, ότι τα μάτια του κουράζονται κατά την νυχτερινή οδήγηση και ότι ο έλεγχος της κυκλοφορίας απαιτεί πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση από μέρους τους. Πιο κάτω, θα σας εξηγήσουμε γιατί παρουσιάζεται το συγκεκριμένο πρόβλημα, τους τρόπους επίλυσής του και το τι ενδέχεται να το χειροτερεύσει.

7 απλά βήματα για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος

 1. Καθάρισμα των προβολέων. Τα βρώμικα φανάρια δεν φωτίζουν ικανοποιητικά το οδόστρωμα. Αν λερωθούν πολύ, η ορατότητα ενδέχεται να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βλέπει μόλις το 10% από ό,τι γίνεται μπροστά από το αυτοκίνητο.
  Για να πλύνετε τα φανάρια, κάντε χρήση ενός μαλακού πανιού ή ενός σφουγγαριού. Διασφαλίστε ότι δεν είναι βρώμικα: η βρωμιά και η άμμος, μόλις έρθουν σε επαφή με την υπό επεξεργασία επιφάνεια, λειτουργούν λειαντικά. Για απορρυπαντικό, κάντε χρήση κάποιου σαμπουάν για αυτοκίνητα.
  Τα σημάδια από έντομα και πίσσα, καθαρίζονται με ειδικά καθαριστικά. Οι οργανικές ακαθαρσίες έχουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή, οπότε θα πρέπει να τις καθαρίζετε με το που θα τις δείτε.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε τους φακούς των προβολέων με στεγνό πανί: ενδέχεται να γρατζουνίσετε την επιφάνειά τους.
 1. Γυάλισμα των προβολέων. Οι καινούριοι προβολείς διαθέτουν μια ειδική επίστρωση προστασίας του φακού από τις μηχανικές βλάβες και τις υπεριώδεις ακτίνες. Όσο περνά ο καιρός, η συγκεκριμένη επίστρωση φθείρεται και κάνουν την εμφάνισή τους μικρά ραγίσματα και γρατζουνιές στην επιφάνεια του προβολέα, ενώ ο φακός θαμπώνει και κιτρινίζει. Η επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος μπορεί να γίνει με τη χρήση κάποιου ειδικού κιτ αποκατάστασης προβολέων για το γυάλισμα των φακών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συγκεκριμένα κιτ περιλαμβάνουν γυαλόχαρτα με διαφορετική τραχύτητα, καθώς και δίσκους και πάστα γυαλίσματος.
  Το γυάλισμα επιτυγχάνεται σε αρκετά στάδια. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου γύρω από το σημείο που βρίσκονται οι προβολείς, θα πρέπει να καλυφθεί με χαρτοταινία, για να μην πάθει ζημιά η βαφή. Η βέλτιστη λύση φυσικά, θα ήταν να βγει από το αυτοκίνητο ο προβολέας. Μετά, θα πρέπει να καθαριστεί η βρωμιά από την επιφάνειά του και να γίνει απολίπανση. Αφού γίνει αυτό, θα πρέπει να γυαλιστεί ομοιόμορφα η επιφάνειά του με χοντρό γυαλόχαρτο νερού. Μετά, θα πρέπει να περαστεί με πιο λεπτό γυαλόχαρτο και να γυαλιστεί. Το γυάλισμα θα ήταν καλό να γίνει με κάποιο αλοιφαδόρο: έτσι, θα γίνει ταχύτερα και με υψηλότερη ποιότητα.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Μην ξεχνάτε ότι με το γυάλισμα, η εργοστασιακή προστατευτική επίστρωση θα καταστραφεί εντελώς. Θα πρέπει, λοιπόν, να γυαλίζετε τους προβολείς κάθε μήνα. Για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα, σας συνιστούμε να περάσετε μετά το γυάλισμα τους προβολείς με ειδικό βερνίκι αυτοκινήτου.

 1. Αντικατάσταση των λαμπτήρων. Οι λαμπτήρες Xenon εξασθενούν όσο περνά ο καιρός. Οι λαμπτήρες αλογόνου, αν τοποθετηθούν λάθος, δημιουργούν επικαθίσεις στην επιφάνειά τους. Σε περίπτωση που προσέξετε ότι η ένταση του προβολέα έχει μειωθεί, φέρτε στο μυαλό σας το πότε τους αντικαταστήσατε τελευταία φορά. Σε γενικές γραμμές, η μέση διάρκεια ζωής των κλασικών λαμπτήρων πυρακτώσεως είναι 500 ώρες, των λαμπτήρων αλογόνου 1.500, των λαμπτήρων xenon 3.000 και των λαμπτήρων LED πάνω από 10.000 ώρες.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Κατά την αντικατάσταση των λαμπτήρων αλογόνου, δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή τα γυμνά χέρια με το γυαλί, γιατί τα λιπαρά σημεία στην επιφάνειά του, θα μετατραπούν γρήγορα σε επικαθίσεις άνθρακα. Για τη διασφάλιση του ομοιόμορφου φωτισμού του δρόμου με λαμπτήρες xenon, θα πρέπει να τους αλλάζετε σε ζευγάρια.
 1. Καθαρισμός των βαλβίδων εξαερισμού. Η λειτουργία τους αποσκοπεί στο να επιτρέπουν να μπαίνει και να βγαίνει ο αέρας στον προβολέα, εξισώνοντας την εσωτερική πίεση με την ατμοσφαιρική. Αν μπουκώσουν οι βαλβίδες, θα μαζευτεί συμπύκνωμα στο περίβλημα του προβολέα, θαμπώνοντας το φακό του και προκαλώντας μείωση της ορατότητας.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Αν τα φώτα σας θαμπώνουν, θα πρέπει να τσεκάρετε την κατάσταση των στοιχείων στεγανοποίησής τους και το κατά πόσο τα οπίσθια καλύμματά τους, πατάνε σφιχτά στο περίβλημα.
 1. Επαναφορά της τάσης τροφοδοσίας. Η κακής ποιότητας επισκευή της καλωδίωσης του αυτοκινήτου, οι αλλοιωμένοι ακροδέκτες και η κακή λειτουργία του δυναμό ή της μπαταρίας, οδηγούν στην παροχή του ντουί του λαμπτήρα με μικρότερη τάση. Σε αρκετές περιπτώσεις, αυτή η τάση δεν είναι αρκετή για τη διασφάλιση επαρκούς φωτισμού. Θα πρέπει, λοιπόν, να αλλάξετε έγκαιρα την παλιά και φθαρμένη καλωδίωση και να κάνετε χρήση κάποιου ειδικού μη αγώγιμου γράσου, για να προστατεύσετε τους ακροδέκτες από την έκθεση στην ατμόσφαιρα.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Αν είναι εφικτό, προτιμήστε καλώδια με περίβλημα από σιλικόνη. Παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στην έκθεσή τους στη θερμότητα, τις μηχανικές βλάβες, τα επιθετικά χημικά και τις αλλαγές της θερμοκρασίας, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα.
 1. Βάφοντας τον ανακλαστήρα. Με τη χρήση κάποιας ειδικής βαφής χρωμίου, έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε την ικανότητα ανάκλασης του ανακλαστήρα και να διορθώσετε το μαύρισμά του. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να λύσετε τον προβολέα, να τρίψετε τον ανακλαστήρα με ένα γυαλόχαρτο, αφαιρώντας τελείως την επίστρωση χρωμίου, να απολιπάνετε την επιφάνειά του, να τον περάσετε με αστάρι πλαστικού και μετά, να εφαρμόσετε δύο στρώσεις βαφής στην επιφάνειά του.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Μην κάνετε χρήση βαφής για την επισκευή του ραγισμένου ανακλαστήρα. Αν έχει μεγάλη ζημιά, ο ανακλαστήρας θα πρέπει να αλλαχτεί άμεσα: δεν θα αντέξει πολύ.
 1. Ρύθμιση της δέσμης των προβολέων. Θα πρέπει να γίνεται κατά μέσο όρο μια φορά κάθε χρόνο, όπως και έπειτα από κάθε αλλαγή λαμπτήρων, τοποθέτηση καινούριων ζαντών ή ελαστικών και κάθε είδους επισκευή του εμπρόσθιου μέρους του αμαξώματος του αυτοκινήτου. Για να κάνετε τη ρύθμιση, θα πρέπει να παρκάρετε το όχημα σε κάποια επίπεδη και οριζόντια επιφάνεια, απέναντι και κάθετα σε κάποιο τοίχο. Μετά, θα πρέπει να σημαδέψετε ανάλογα τον τοίχο. Για να μάθετε τη σειρά με την οποία πρέπει να κάνετε τις γραμμές, την απόσταση ανάμεσά τους και ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον τοίχο, διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του αυτοκινήτου, μιας και οι απαιτήσεις για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου ενδέχεται να είναι διαφορετικές.
  Μια συμβουλή από το AUTODOC: Να θυμάστε να προετοιμάζετε το αυτοκίνητο πριν κάνετε τη συγκεκριμένη διαδικασία. Η πίεση των ελαστικών θα πρέπει να συνάδει με τη σωστή τιμή, να γεμίζετε το ντεπόζιτο σχεδόν ή εντελώς και να προσπαθείτε να προσομοιώσετε την ημερήσια επιβάρυνση της ανάρτησης: αν οδηγείτε κυρίως μόνος σας, πείτε σε κάποιον που έχει παρόμοιο σώμα με εσάς, να κάτσει στο εμπρόσθιο κάθισμα ή βάλτε ένα φορτίο ίδιο με το δικό σας στο κάθισμα του οδηγού. Αν το αυτοκίνητό μεταφέρει μόνιμα επιβάτες, ζητήστε βοήθεια από περισσότερα άτομα.

Τα 3 λάθη που γίνονται κατά την προσπάθεια αύξησης της έντασης των προβολέων

 1. Αλλαγή των κλασικών λαμπτήρων αλογόνου με λαμπτήρες εκκένωσης αερίων. Η συγκεκριμένη διαδικασία, εκτός του ότι δεν φέρνει αποτελέσματα, είναι και στα περισσότερα κράτη παράνομη. Οι λαμπτήρες Xenon που τοποθετούνται σε προβολείς αλογόνου, ενδέχεται να τυφλώσουν τους οδηγούς που κινούνται προς το μέρος σας, αλλά και να ξεφλουδίσουν ταχύτατα τον ανακλαστήρα. Επίσης, μολύνονται πολύ πιο εύκολα: κατά τη χρήση τους, είναι υποχρεωτική η χρήση του συστήματος πλύσης και του συστήματος αυτόματης ευθυγράμμισης.
 2. Τοποθέτηση δυνατότερων λαμπτήρων από τους κανονικούς. Ενώ η ένταση του φωτός βελτιώνεται, η συγκεκριμένη πρακτική ενδέχεται να επιφέρει το θάμπωμα και το ξεφλούδισμα του ανακλαστήρα και το λιώσιμο του φακού και των καλωδίων. Ουσιαστικά, θα καταλήξετε στην ακριβή αντικατάσταση του προβολέα.
 3. Σύνδεση των προβολέων στη μπαταρία με κάποιο πρόσθετο ρελέ. Το συγκεκριμένο είδος αναβάθμισης, κάνει δυνατή την αύξηση της τάσης τροφοδοσίας του ντουί του λαμπτήρα στα 13,5 με 14 Βολτ, επιδρόντας θετικά στην ένταση του φωτός. Παρ’ όλα αυτά, οι διαφοροποιήσεις του ηλεκτρικού συστήματος του αυτοκινήτου που δεν είναι επιτρεπτές από τον κατασκευαστή του, είναι επικίνδυνες και επομένως, μη αποδεκτές.

Συμπέρασμα:

Η ασφάλεια και η άνεση κατά την οδήγηση, βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την ένταση των προβολέων. Έτσι, όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα πρέπει να ελέγχουν την κατάστασή τους. Γεγονός ιδιαίτερα εύκολο. Θα πρέπει να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή που αφορούν στην προγραμματισμένη συντήρηση των μονάδων και των συγκροτημάτων του αυτοκινήτου, για να αποτρέπετε την αλλοτρίωση της δομής του εξοπλισμού φωτισμού, να ακολουθείτε τις συμβουλές μας και να αγοράζετε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, εργαλεία, αξεσουάρ και χημικά αυτοκινήτου από το AUTODOC.

AUTODOC Κορυφαία σε πωλήσεις: ανταλλακτικά σε συμφέρουσα τιμή

-31%
012049 HELLA 1A6 002 395-071 Προβολέας, κύριος προβολέας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά, δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Αριθμός αναφοράς: 20
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: χωρίς λυχνίες
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Τάση [V]: 12
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 3
 • Διάμετρος [mm]: 169
 • Διάμετρος [ίντσες]: 7
 • Είδος λάμπας: H4, T4W
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα, με φως θέσης
 • Έξοδος φωτός (mm): 165
 • Είδος φακού: καμπυλωτό κρύσταλλο προβολέα
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Προβολέας, κύριος προβολέας
 • Αριθμός τεμαχίου: 1A6 002 395-071
 • Η τιμή μας: 35,69 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολέας, κύριος προβολέας
Αριθμός προϊόντος: 1A6 002 395-071
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

52,14 €
35,69 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-39%
012124 HELLA 1A3 002 850-031 Προβολέας, κύριος προβολέας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά, δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Αριθμός αναφοράς: 12,5
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με λυχνία
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Τάση [V]: 12
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 3
 • Διάμετρος [mm]: 144,5
 • Σχήμα: στρογγυλό
 • Είδος λάμπας: H4, T4W
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα, με φως θέσης
 • Έξοδος φωτός (mm): 135
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • Διάλυμα επισκευής
 • HELLA: Προβολέας, κύριος προβολέας
 • Αριθμός τεμαχίου: 1A3 002 850-031
 • Η τιμή μας: 44,14 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολέας, κύριος προβολέας
Αριθμός προϊόντος: 1A3 002 850-031
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

73,03 €
44,14 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-48%
E1 1313 HELLA 1ES 008 369-481 Φανάρια εμπρός δεξιά, W5W, PY21W, D2S/H7, Λυχνία εκκένωσης αερίου, D2S, H7, Bi-ξένον, 12V, με φως θέσης, με μεσαία φώτα, με φλας, με φωτισμό στροφής, για δεξιά κυκλοφορία, με συσκευή ανάφλεξης, με μονάδα προεπιλογής, με λυχνίες, με λυχνία εκκένωσης αερίου, με ρυθμιστικό μοτέρ για LWR
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: W5W, PY21W, D2S / H7, Λυχνία εκκένωσης αερίου, D2S, H7
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με φως θέσης, με μεσαία φώτα, με φλας, με φωτισμό στροφής
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με συσκευή ανάφλεξης, με μονάδα προεπιλογής, με λυχνίες, με λυχνία εκκένωσης αερίου, με ρυθμιστικό μοτέρ για LWR
 • Εξοπλισμός οχήματος: για οχήματα με φωτισμό στροφής
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Bi-ξένον
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: Έγκριση CCC, με έλεγχο ECE
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 5
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη, Κίνα
 • Τάση [V]: 12
 • Αριθμός αναφοράς: 37,5
 • κωδικός προϊόντος κατά ζεύγος: 1ES 008 369-471
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 1ES 008 369-481
 • Η τιμή μας: 637,67 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 1ES 008 369-481
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

1247,44 €
637,67 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-30%
90 mm LED Modul HELLA 1AL 010 820-021 Προβολείς
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά, αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Είδος λάμπας: LED
 • Είδος κατασκευής λάμπας: LED, DE
 • Τάση [V]: 24, 12
 • Πλάτος [mm]: 143
 • Υψος [mm]: 143
 • Βάθος[mm]: 182
 • Διάμετρος [mm]: 110
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεγάλα φώτα (LED), με μεσαία φώτα (LED)
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 2
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Σχήμα: στρογγυλό
 • Χρώμα περιβλήματος: μαύρο
 • Έξοδος φωτός (mm): 90
 • Χρώμα κρυστάλλου: διαφανές
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (ΗΜΣ)
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Προβολείς
 • Αριθμός τεμαχίου: 1AL 010 820-021
 • Η τιμή μας: 443,42 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολείς
Αριθμός προϊόντος: 1AL 010 820-021
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

639,84 €
443,42 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-49%
E1 2623 HELLA 1ZT 009 631-311 Φανάρια εμπρός αριστερά, H11, PY21W, D1S, Bi-ξένον, 12V, με μεγάλα φώτα, με φώτα πορείας ημέρας, με φως θέσης, με φλας, με φωτισμό στροφής, με μεσαία φώτα, για δεξιά κυκλοφορία, με λυχνίες, χωρίς τροφοδοτικό, χωρίς λυχνία εκκένωσης αερίου
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H11, PY21W, D1S
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεγάλα φώτα, με φώτα πορείας ημέρας, με φως θέσης, με φλας, με φωτισμό στροφής, με μεσαία φώτα
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με λυχνίες, χωρίς τροφοδοτικό, χωρίς λυχνία εκκένωσης αερίου
 • Εξοπλισμός οχήματος: για οχήματα με φωτισμό στροφής
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Bi-ξένον
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: Έγκριση CCC, με έλεγχο ECE
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 6
 • Έκδοση χώρας: Κίνα, Ευρώπη
 • Τάση [V]: 12
 • κωδικός προϊόντος κατά ζεύγος: 1ZT 009 631-321
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 1ZT 009 631-311
 • Η τιμή μας: 618,94 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 1ZT 009 631-311
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

1228,84 €
618,94 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
LPF031 MAGNETI MARELLI 710301073318 Φανάρια εμπρός δεξιά, H4, H3, Αλογόνο, με φλας, για δεξιά κυκλοφορία
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H4, H3
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με φλας
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Ποιότητα: O.E. (Original)
 • κωδικός προϊόντος κατά ζεύγος: 710301073317
 • MAGNETI MARELLI: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 710301073318
 • Η τιμή μας: 289,55 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
MAGNETI MARELLI Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 710301073318
289,55 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-33%
90 mm Classic HELLA 1K0 008 191-001 Προβολέας, προβ. μεγάλων φώτων
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά, αριστερά
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση, Βιδωτή σύνδεση
 • Τρόπος στερέωσης: Στερέωση 4 σημείων
 • Είδος κατασκευής λάμπας: FF, Αλογόνο
 • Είδος λάμπας: H7, T4W
 • Τάση [V]: 12
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεγάλα φώτα, με φως θέσης
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 2
 • Τύπος προστασίας (Code IP): IP5KX, IPX9K
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: Έγκριση CCC
 • πληρεί τις προδιαγραφές ECE: R50, R8, R7, R112
 • Αριθμός αναφοράς: 12,5
 • Σχήμα: στρογγυλό
 • Είδος φακού: διαυγές κρύσταλλο προβολέα
 • Έξοδος φωτός (mm): 90
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με λυχνίες
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με λυχνία
 • Ποσότητα: 1
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Προβολέας, προβ. μεγάλων φώτων
 • Αριθμός τεμαχίου: 1K0 008 191-001
 • Η τιμή μας: 57,11 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολέας, προβ. μεγάλων φώτων
Αριθμός προϊόντος: 1K0 008 191-001
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

85,94 €
57,11 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-45%
E1 1778 HELLA 1ZS 008 710-311 Φανάρια εμπρός αριστερά, W5W, PY21W, D2S/H7, D2S, H7, Bi-ξένον, Αλογόνο, 12V, διαφανές, με φλας, με φως θέσης, με μεγάλα φώτα, με φωτισμό στροφής, με μεσαία φώτα, για δεξιά κυκλοφορία, με λυχνία, χωρίς εγκέφαλο για προβολείς στροφής (AFS), με ρυθμιστικό μοτέρ για LWR, χωρίς τροφοδοτικό, χωρίς λυχνία εκκένωσης αερίου, χωρίς συσκευή ανάφλεξης
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: W5W, PY21W, D2S / H7, D2S, H7
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με φλας, με φως θέσης, με μεγάλα φώτα, με φωτισμό στροφής, με μεσαία φώτα
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με λυχνία, χωρίς εγκέφαλο για προβολείς στροφής (AFS)
 • Χρώμα φλας: διαφανές
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με ρυθμιστικό μοτέρ για LWR, χωρίς τροφοδοτικό, χωρίς λυχνία εκκένωσης αερίου, χωρίς συσκευή ανάφλεξης
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Bi-ξένον, Αλογόνο
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE, Έγκριση CCC
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 5
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη, Κίνα
 • Γράμμα αναγνώρισης: LX, NK
 • Τάση [V]: 12
 • Αριθμός αναφοράς: 37,5
 • κωδικός προϊόντος κατά ζεύγος: 1ZS 008 710-321
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 1ZS 008 710-311
 • Η τιμή μας: 407,92 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 1ZS 008 710-311
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

747,72 €
407,92 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-33%
7145 HELLA 1AB 007 145-001 Προβολείς
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά, αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Τρόπος στερέωσης: όρθιο, κρεμόμενο
 • Είδος λάμπας: H4, T4W
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Τάση [V]: 12, 24
 • Πλάτος [mm]: 180
 • Υψος [mm]: 106
 • Βάθος[mm]: 120
 • Ύψος [mm]: 126
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με φως θέσης, με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 3
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Παραλλαγή σύνδεσης: Πλακέ φις
 • Αριθμός αναφοράς: 10
 • Χρώμα περιβλήματος: μαύρο
 • Έξοδος φωτός (mm): 148 x 84
 • Υλικό κρυστάλλων διάχυσης: Γυαλί
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: χωρίς λυχνίες
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Προβολείς
 • Αριθμός τεμαχίου: 1AB 007 145-001
 • Η τιμή μας: 62,46 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολείς
Αριθμός προϊόντος: 1AB 007 145-001
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

94,49 €
62,46 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-26%
012107 HELLA 1A3 002 850-001 Προβολέας, κύριος προβολέας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά, δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Αριθμός αναφοράς: 12,5
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: χωρίς λυχνία
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Τάση [V]: 12
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 2
 • Διάμετρος [mm]: 144,5
 • Είδος λάμπας: H4
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα
 • Έξοδος φωτός (mm): 135
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Προβολέας, κύριος προβολέας
 • Αριθμός τεμαχίου: 1A3 002 850-001
 • Η τιμή μας: 31,71 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Προβολέας, κύριος προβολέας
Αριθμός προϊόντος: 1A3 002 850-001
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

43,36 €
31,71 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
TYC 20-5386-18-2 Φανάρια εμπρός αριστερά, H7, H1, χωρίς προβολείς ομίχλης, για δεξιά κυκλοφορία, χωρίς ηλεκτρικό μοτέρ
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H7, H1
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: χωρίς προβολείς ομίχλης
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: χωρίς ηλεκτρικό μοτέρ
 • Εξοπλισμός οχήματος: για οχήματα με ρύθμιση μήκους ακτίνας προβολέων (ηλεκτρ.)
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • TYC: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 20-5386-18-2
 • Η τιμή μας: 59,35 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
TYC Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 20-5386-18-2
59,35 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-33%
012212 HELLA 1A8 004 190-101 Φανάρια εμπρός αριστερά, δεξιά, H4, T4W, Αλογόνο, 12V, με φως θέσης, με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα, για δεξιά κυκλοφορία, χωρίς φλας, χωρίς λυχνίες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά, δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H4, T4W
 • Λειτουργία φωτιστικού σώματος: με φως θέσης, με μεσαία φώτα, με μεγάλα φώτα
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: χωρίς φλας, χωρίς λυχνίες
 • Είδος κατασκευής λάμπας: Αλογόνο
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • Πλήθος των λειτουργιών του φωτιστικού σώματος: 3
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Τρόπος συναρμολόγησης: Τοποθέτηση
 • Τάση [V]: 12
 • Αριθμός αναφοράς: 20
 • Συναρμολόγηση / αποσυναρμολ. μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό!
 • HELLA: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 1A8 004 190-101
 • Η τιμή μας: 86,60 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
HELLA Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 1A8 004 190-101
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

130,20 €
86,60 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
TYC 20-0389-05-2 Φανάρια εμπρός δεξιά, H1, H7, με ηλεκτρικό μοτέρ, με φορέα λυχνίας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: δεξιά
 • Είδος λάμπας: H1, H7
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: με ηλεκτρικό μοτέρ, με φορέα λυχνίας
 • Εξοπλισμός οχήματος: για οχήματα με ρύθμιση μήκους ακτίνας προβολέων (ηλεκτρ.)
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • TYC: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 20-0389-05-2
 • Η τιμή μας: 104,63 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
TYC Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 20-0389-05-2
104,63 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-49%
VAN WEZEL 5812949 Φανάρια εμπρός αριστερά, δεξιά, H4, για δεξιά κυκλοφορία, P43t
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά, δεξιά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H4
 • Έκδοση βάσης λαμπτήρα πυράκτωσης: P43t
 • VAN WEZEL: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 5812949
 • Η τιμή μας: 29,06 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
VAN WEZEL Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 5812949
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

57,04 €
29,06 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
TYC 20-6244-05-2 Φανάρια εμπρός αριστερά, H7/H7, για δεξιά κυκλοφορία, χωρίς ηλεκτρικό μοτέρ
Πληροφορίες προϊόντος
 • Πλευρά τοποθέτησης: αριστερά
 • Αριστερή ή δεξιά κυκλοφορία: για δεξιά κυκλοφορία
 • Είδος λάμπας: H7 / H7
 • Συμπληρωματικό προϊόν / συμπληρωματική πληροφορία: χωρίς ηλεκτρικό μοτέρ
 • Εξοπλισμός οχήματος: για οχήματα με ρύθμιση μήκους ακτίνας προβολέων (ηλεκτρ.)
 • Είδος άδειας κυκλοφορίας: με έλεγχο ECE
 • TYC: Φανάρια εμπρός
 • Αριθμός τεμαχίου: 20-6244-05-2
 • Η τιμή μας: 89,67 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
TYC Φανάρια εμπρός
Αριθμός προϊόντος: 20-6244-05-2
89,67 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης

Δημοφιλεις αναρτησεις

Εγγραφειτε στο ενημερωτικο μας δελτιο

Για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα και συμβουλές, σας παρακαλούμε εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου: