• SHOP
 • CLUB
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0
Το γκαράζ μου
Προσθήκη όχηματος
0
προϊόν(τα) #58-3541
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Google Maps Radar: πώς να τα ενεργοποιήσετε

Καθώς έρχεται το καλοκαίρι και οι άνθρωποι ξεκινούν για ημερήσιες εκδρομές και διακοπές, οι οδηγοί είναι πιο πιθανό να εκτεθούν σε ελέγχους ταχύτητας με ραντάρ. Είναι επίσης πιθανότερο να χρησιμοποιήσουν άγνωστους δρόμους στους οποίους δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται οι σταθερές κάμερες ελέγχου ταχύτητας. Ακόμη, όλες οι χώρες χρησιμοποιούν φορητά ραντάρ ελέγχου ταχύτητας. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που επιτρέπουν να γίνεται γνωστή η θέση τους. Αν δεν επιθυμείτε να εγκαταστήσετε κάποια πρόσθετη εφαρμογή στο smartphone σας, μάθετε ότι οι Χάρτες της Google έχουν τη δυνατότητα να σας ειδοποιούν για τα σημεία με κάμερας ελέγχου ταχύτητας.

H εφαρμογή Google Maps χρησιμοποιείται κατά την οδήγηση τακτικά στα smartphones ήδη από το 2008 ως GPS πλοηγός αυτοκινήτου. Το μόνο που δεν διέθετε ήταν το ταχύμετρο, το οποίο ήταν ήδη ενσωματωμένο σε παρόμοιες εφαρμογές όπως το Waze, που ανήκει επίσης στην Google. Ωστόσο, τον Ιούνιο του 2019, η Google άρχισε να κυκλοφορεί τη νέα αυτή δυνατότητα σε πολλές χώρες. Στις ημέρες μας παρέχει διάφορες πληροφορίες στην ίδια διεπαφή: δεδομένα πλοήγησης και ταχύτητα οχήματος.

Η εφαρμογή Google Maps μπορεί πλέον να μας ενημερώσει για τη θέση των ραντάρ ελέγχου ταχύτητας ακόμα και πριν ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας. Η εφαρμογή για κινητά φτάνει ακόμη και στο σημείο να μας προειδοποιεί προτού περάσουμε μπροστά από κάποιο ραντάρ ελέγχου ταχύτητας στη διαδρομή μας.

Η συγκεκριμένη λειτουργία ξεκίνησε σε 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Χάρτες της Google δεν θα σας δείξουν μόνο τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας, αλλά θα σας στείλουν και ειδοποίηση που θα λέει να κόψετε ταχύτητα όταν τις πλησιάζετε.

Οι ειδοποιήσεις για κάμερα ελέγχου ταχύτητας των Χαρτών της Google είναι μια λειτουργία που πολλοί περίμεναν και που επιτέλους έγινε διαθέσιμη στα smartphone iOS και Android.

Η Google αναπτύσσει αθόρυβα τη νέα λειτουργία της εφαρμογής χαρτογράφησης Google Maps που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τη θέση των σταθερών και φορητών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας των Χαρτών της Google στην Ελλάδα.

Google Maps Radar: πώς να τα ενεργοποιήσετε

Οι καμερες ελεγχου ταχυτητας των χαρτων google μειωνουν αποτελεσματικα την ταχυτητα οδηγησης και τα τροχαια ατυχηματα

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα ραντάρ ελέγχου ταχύτητας αποτελούν τακτική των σωμάτων επιβολή του νόμου για για τη συγκέντρωση χρημάτων, ουσιαστικά όμως αποσκοπούν κυρίως στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα ραντάρ ελέγχου ταχύτητας δεν τοποθετούνται σε σημεία χωρίς σημασία. Αντίθετα, τοποθετούνται σε γνωστά επικίνδυνα σημεία, στα οποίο οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα θα είναι σοβαρό.

Δείχνοντάς μας τις θέσεις των φωτογραφικών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας, οι Χάρτες της Google θέλουν να μας ενθαρρύνουν να επιβραδύνουμε για να μειώσουμε τους κινδύνους ατυχήματος και να αποφύγουμε τα πρόστιμα τις τροχαίας.

Με την έναρξη της διαδρομής μας, οι Χάρτες Google δείχνουν πια και τη θέση των φωτογραφικών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας και φτάνουν μάλιστα στο σημείο να μας παρέχουν και ηχητική ενημέρωση για να μας προειδοποιήσουν ότι πλησιάζουμε σε ραντάρ ελέγχου ταχύτητας.

Πως να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιησεις για τις καμερες ελεγχου ταχυτητας στους χαρτες Google

Για να ενεργοποιήσετε το ταχύμετρο των Χαρτών Google:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού επάνω αριστερά
 • Μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις"
 • Κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις περιήγησης"
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τις "Επιλογές Διαδρομής Οδήγησης"
 • Ενεργοποιήστε το ταχύμετρο: το κουμπί εμφανίζεται με μπλε χρώμα όταν το ταχύμετρο είναι ενεργό.

Πως να χρησιμοποιησετε τις καμερες ελεγχου ταχυτητας των χαρτων της Google;

Η εφαρμογή Google Maps, μόλις ανοίγει, δεν προσφέρει καμία πληροφορία κυκλοφορίας στο χάρτη της πέρα από σημεία ενδιαφέροντος (εστιατόρια, βενζινάδικα κ.λπ.).

Οι Χάρτες της Google περιλαμβάνουν στο σύστημα πλοήγησής τους, προεπιλεγμένη προειδοποίηση για τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε, οπότε θα δείτε τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας που θα βρείτε κατά τη διαδρομής αλλά και τυχόν περιστατικά στην πορεία.

Αν κάνετε κλικ σε μία από τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας που αναφέρονται, θα ανοίξει ένα παράθυρο πληροφοριών, που θα περιγράφει λεπτομερώς τον τύπο της κάμερας ελέγχου ταχύτητας, φορητής, σταθερής ή τμηματικής κάμερας ελέγχου ταχύτητας και την τελευταία ενημέρωση παρουσίας της.

Οι σταθερές ελέγχου κάμερες ταχύτητας εμφανίζονται με κίτρινο χρώμα και οι φορητές κάμερες ελέγχου ταχύτητας με μπλε χρώμα.

Όταν η εφαρμογή λειτουργεί, οι Χάρτες της Google, εκτός από την καταγραφή σε πραγματικό χρόνο της ταχύτητας με την οποία ταξιδεύει το όχημα, εμφανίζουν και τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας στη λειτουργία πλοήγησης και παρέχουν προειδοποίηση όταν πλησιάζετε σε κάποια από αυτές. Επίσης, όταν είναι απενεργοποιημένη η φωνητική πλοήγηση, το πρόγραμμα περιήγησης σας ειδοποιεί με μια εικόνα.

Το ταχύμετρο των Χαρτών της Google εμφανίζεται αυτόματα κατά την εκκίνηση κάθε νέας διαδρομής. Εμφανίζεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης και ενημερώνει τον χρήστη σε περίπτωση υπέρβασης του επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας.

Αν το ταχύμετρο δεν εμφανίζεται στους Χάρτες της Google, η εφαρμογή ενδέχεται να είναι ξεπερασμένη, οπότε ίσως χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κατάστημα εφαρμογών του smartphone σας και να κατεβάσετε κάποια ενημέρωση για να επωφεληθείτε από την πιο πρόσφατη έκδοση.

Που βρισκονται συνηθως οι φορητες καμερες ελεγχου ταχυτητας;

Πιο κάτω, θα βρείτε κάποια από τα σημεία που ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο φορητό ραντάρ ελέγχου ταχύτητας:

 1. Κάμερες ελέγχου ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομους ή δρόμους με δύο λωρίδες: Αυτές τοποθετούνται συνήθως σε τμήματα του δρόμου στα οποία τα οχήματα τείνουν να ταξιδεύουν ταχύτερα από όσο θα έπρεπε. Τα συνηθέστερα σημεία στα οποία τοποθετούνται φορητές κάμερες ταχύτητας είναι κοντά στις εξόδους των πόλεων, περίπου στα 10 χιλιόμετρα από αυτές.
 2. Ραντάρ για αλλαγές ταχυτήτων: Υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες αναμένονται διαφοροποιήσεις της ταχύτητας και στις οποίες μπορείτε να πάτε από τα 30m/h στα 60 m/h ή το αντίθετο. Αυτές είναι ιδανικές τοποθεσίες για φορητές κάμερες ελέγχου ταχύτητας, μιας και εντοπίζουν τους οδηγούς που δεν σέβονται την ταχύτητα κυκλοφορίας των συγκεκριμένων δρόμων και διατηρούν την αρχική ταχύτητά τους.
 3. Κάμερες ελέγχου ταχύτητας σε γέφυρες: Οι γέφυρες είναι από τα σημεία στα οποία γενικά η ταχύτητα μειώνεται. Βρίσκονται συνήθως σε τμήματα κοντά στις εισόδους των μεγάλων πόλεων.
 4. Κόμβοι αυτοκινητοδρόμων: Η επιτρεπόμενη ταχύτητα είναι συνήθως διαφορετική από τον έναν αυτοκινητόδρομο στον άλλο όταν μεσολαβούν κόμβοι. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μιας και δεν μπορείτε να πάτε με την ίδια ταχύτητα και στους δύο, επομένως είναι το ιδανικό μέρος για την τοποθέτηση φορητών καμερών ελέγχου ταχύτητας.

Πως να απενεργοποιησετε τις καμερες ελεγχου ταχυτητας στους χαρτες της Google

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η απενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας, οπότε θα πρέπει να ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας στην οποία ταξιδεύετε. Η εφαρμογή είναι νόμιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε κάποιες άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν επιτρέπεται η χρήση της.

Συμπέρασμα

Η γενική σύσταση είναι να σέβεστε πάντα τα όρια ταχύτητας όταν οδηγείται, όχι μόνο για το δικό σας καλό αλλά και για το καλό των άλλων. Η προειδοποίηση για κάμερες ελέγχου ταχύτητας αποτελεί την ιδανική λύση, παρ’ όλα αυτά όμως θα πρέπει να προσπαθείτε πάντα να είστε επικεντρωμένοι στο να οδηγείτε με όσο το δυνατόν ασφαλέστερο τρόπο και πάντα ακολουθώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα για το θέμα:

AUTODOC Κορυφαία σε πωλήσεις: ανταλλακτικά σε συμφέρουσα τιμή

-20%
EINPARTS EPHUD03 Head Up Display
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 3.5
 • Ένδειξη οθόνης: LED
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με ηχητικό συναγερμό, με καλώδιο OBD, με οδηγίες τοποθέτησης
 • Δέκτης GPS: Ναι
 • Συμβατότητα: για γενική εφαρμογή
 • EINPARTS: Head Up Display
 • Αριθμός τεμαχίου: EPHUD03
 • Η τιμή μας: 36,95 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
EINPARTS Head Up Display
Αριθμός προϊόντος: EPHUD03
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

46,36 €
36,95 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-6%
EINPARTS EPHUD01 Head Up Display
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 3.5
 • Ένδειξη οθόνης: LED
 • Συμπληρωματικό προϊόν / πληροφορίες 2: με ηχητικό συναγερμό, με οδηγίες τοποθέτησης
 • Δέκτης GPS: Ναι
 • Συμβατότητα: για γενική εφαρμογή
 • EINPARTS: Head Up Display
 • Αριθμός τεμαχίου: EPHUD01
 • Η τιμή μας: 43,40 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
EINPARTS Head Up Display
Αριθμός προϊόντος: EPHUD01
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

46,36 €
43,40 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
-10%
GARMIN DriveSmart 86 MT-D EU 010-02471-12 GPS 8 ίντσες, με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας), φωνητικός έλεγχος
Πληροφορίες προϊόντος
 • Σειρά προϊόντος: DriveSmart
 • Έκδοση: 86 MT-D EU
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 8
 • Ανάλυση οθόνης: 1280x800
 • Μπαταρία: μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Η κάρτα μνήμης περιλαμβάνεται: Όχι
 • Δέκτης GPS: Ναι
 • Bluetooth: Ναι
 • Wi-Fi: Ναι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: USB, 3.5mm(mini-jack)
 • Χάρτες: Europe
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας), φωνητικός έλεγχος
 • συμπληρωματική πληροφορία: TRIPADVISOR, FOURSQUARE, Amazon Alexa
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Πλάτος [mm]: 192
 • Υψος [mm]: 119
 • Κωδικός του συνιστώμενου εξαρτήματος: Garmin BC40
 • Βάθος[mm]: 18
 • GARMIN: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: 010-02471-12
 • Η τιμή μας: 400,39 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
GARMIN GPS
Αριθμός προϊόντος: 010-02471-12
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

446,39 €
400,39 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
-11%
GARMIN Camper 780 MT-D EU 010-02227-10 GPS 6.95 ίντσες, φωνητικός έλεγχος, με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας), με DAB+
Πληροφορίες προϊόντος
 • Σειρά προϊόντος: Camper
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 6.95
 • Χάρτες: Europe
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: φωνητικός έλεγχος, με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας), με DAB+
 • Δέκτης GPS: Ναι
 • Bluetooth: Ναι
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Πλάτος [mm]: 173
 • Υψος [mm]: 99
 • Έκδοση: 780 MT-D EU
 • Βάθος[mm]: 19
 • GARMIN: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: 010-02227-10
 • Η τιμή μας: 436,80 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
GARMIN GPS
Αριθμός προϊόντος: 010-02227-10
ΠΛΤ

ΠΛΤ είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος και παρέχεται από τον κατασκευαστή, τον προμηθευτή ή τον λιανοπωλητή. Το AUTODOC εμφανίζει την τιμή πώλησης (συμπ. ΦΠΑ) για ένα προϊόν, αν έχει ληφθεί από τουλάχιστον έναν προμηθευτή ή άλλη πηγή που διαθέτει τέτοιες πληροφορίες.

495,99 €
436,80 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
NAVITEL NAVT7003GP GPS 7 ίντσες 3000 mAh
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 7
 • Ανάλυση οθόνης: 1024x600
 • Ένδειξη οθόνης: IPS
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1 GO
 • Chipset: MTK8321
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 1300
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 128
 • Χωρητικότητα [GB]: 16
 • Μπαταρία: μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Χωρητικότητα μπαταρίας [mAh]: 3000
 • Bluetooth: Ναι
 • συμπληρωματική πληροφορία: 2G / 3G
 • Wi-Fi: Ναι
 • Αριθμός καρτών SIM: 2
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: 3.5mm(mini-jack), micro USB
 • Πλήθος καμερών: 2
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Χάρτες: Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Νήσος του Μαν, Ιταλία, Καζακστάν, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία, Μεγ. Βρετανία, Το Βατικανό
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • NAVITEL: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: NAVT7003GP
 • Η τιμή μας: 116,17 €
Λεπτομέρειες
NAVITEL GPS
Αριθμός προϊόντος: NAVT7003GP
116,17 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
NAVITEL NAVG550 GPS 4.3 ίντσες, με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 4.3
 • Ανάλυση οθόνης: 480x272
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Chipset: MSB 2531
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Bluetooth: Ναι
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Χάρτες: Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Νήσος του Μαν, Ιταλία, Καζακστάν, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία, Μεγ. Βρετανία, Το Βατικανό
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Τύπος προστασίας (Code IP): IP-67
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
 • NAVITEL: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: NAVG550
 • Η τιμή μας: 200,27 €
Λεπτομέρειες
NAVITEL GPS
Αριθμός προϊόντος: NAVG550
200,27 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή
NAVITEL NAVE500MT GPS 5 ίντσες 1200 mAh, φωνητικός έλεγχος, με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας)
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 5
 • Ανάλυση οθόνης: 800х480
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Chipset: MStar MSB2531A
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Χωρητικότητα [GB]: 8
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Bluetooth: Όχι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: 3.5mm(mini-jack), mini USB
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Χάρτες: Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Νήσος του Μαν, Ιταλία, Καζακστάν, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ουκρανία, Μεγ. Βρετανία, Το Βατικανό
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • Μπαταρία: μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Χωρητικότητα μπαταρίας [mAh]: 1200
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: φωνητικός έλεγχος, με την TMC (κανάλι μηνυμάτων κυκλοφορίας)
 • NAVITEL: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: NAVE500MT
 • Η τιμή μας: 118,31 €
Λεπτομέρειες
NAVITEL GPS
Αριθμός προϊόντος: NAVE500MT
118,31 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
MODECOM FREEWAY SX 7.2 IPS GPS 7 ίντσες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 7
 • Chipset: Mstar MSB2531
 • Χωρητικότητα [GB]: 8
 • Ανάλυση οθόνης: 800х480
 • Ηχείο: Ναι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: mini USB, 3.5mm(mini-jack), AV
 • Bluetooth: Ναι
 • Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου πολυμερών
 • Υλικό: Πλαστικό
 • Χρώμα: μαύρο
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Η κάρτα μνήμης περιλαμβάνεται: Όχι
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Καλώδιο USB, Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Οδηγίες χρήσης
 • συμπληρωματική πληροφορία: FM transmitter
 • Βίντεο μορφή: MP4, ASF, WMV, AVI, DIVX, XVID
 • Ένδειξη οθόνης: IPS
 • MODECOM: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: FREEWAY SX 7.2 IPS
 • Η τιμή μας: 126,11 €
Λεπτομέρειες
MODECOM GPS
Αριθμός προϊόντος: FREEWAY SX 7.2 IPS
126,11 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
NAVITEL NAVMS400 GPS 5 ίντσες, φωνητικός έλεγχος, με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 5
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • Ανάλυση οθόνης: 480x272
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Chipset: Cortex-A7
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Χωρητικότητα [GB]: 4
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Μπαταρία: μπαταρία ιόντων λιθίου
 • Wi-Fi: Όχι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: mini USB, 3.5mm(mini-jack)
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Χάρτες: Αυστρία, Λευκορωσία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Τσεχική Δημοκρατία, Γερμανία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Σλοβακία, Ουκρανία
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: φωνητικός έλεγχος, με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
 • TΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ: αυτοκινούμενα τροχόσπιτα
 • NAVITEL: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: NAVMS400
 • Η τιμή μας: 63,57 €
Λεπτομέρειες
NAVITEL GPS
Αριθμός προϊόντος: NAVMS400
63,57 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
NAVITEL NAVE500 GPS 5 ίντσες, φωνητικός έλεγχος, με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 5
 • Ανάλυση οθόνης: 480x272
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • Chipset: Cortex-A7
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Χωρητικότητα [GB]: 8
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Bluetooth: Όχι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: mini USB, 3.5mm(mini-jack)
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Καλώδιο USB, Οδηγίες χρήσης
 • Χάρτες: Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Το Βατικανό, Μεγ. Βρετανία, Ουγγαρία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Δανία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καζακστάν, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Νήσος του Μαν, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουκρανία, Φιλανδία, Γαλλία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Τσεχική Δημοκρατία, Ελβετία, Σουηδία, Εσθονία
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: φωνητικός έλεγχος, με ανιχνευτή ραντάρ ταχύτητας
 • NAVITEL: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: NAVE500
 • Η τιμή μας: 83,57 €
Λεπτομέρειες
NAVITEL GPS
Αριθμός προϊόντος: NAVE500
83,57 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
MODECOM FREEWAY SX 7.1 GPS 7 ίντσες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Chipset: Mstar MSB2531
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Χωρητικότητα [GB]: 8
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 7
 • Ανάλυση οθόνης: 800х480
 • Δέκτης GPS: MSR2112 32PIN-QFN 66 channels
 • Ηχείο: Ναι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: mini USB
 • Bluetooth: Ναι
 • Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου πολυμερών
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Υλικό: Πλαστικό
 • Χρώμα: μαύρο
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Η κάρτα μνήμης περιλαμβάνεται: Όχι
 • Παραλλαγή γλώσσας: Πολωνικά, Αγγλικά, Βουλγαρίας, Τσέχικα, δανέζικα, Φινλανδικά, γαλλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Λετονίας, Γερμανικά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Ρώσσικα, Ρουμανικά, Σουηδικά, Σλοβακικά, Τουρκικά, Ουγγρικά, Ιταλικά
 • Χάρτες: Europe
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Καλώδιο USB, Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Οδηγίες χρήσης
 • MODECOM: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: FREEWAY SX 7.1
 • Η τιμή μας: 116,86 €
Λεπτομέρειες
MODECOM GPS
Αριθμός προϊόντος: FREEWAY SX 7.1
116,86 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
MODECOM FREEWAY SX2 EU GPS 5 ίντσες 950 mAh
Πληροφορίες προϊόντος
 • Chipset: Mstar MSB2531
 • Χωρητικότητα [GB]: 4
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 5
 • Ανάλυση οθόνης: 480x272
 • Ένδειξη οθόνης: TFT LCD
 • Δέκτης GPS: MSR2112 32PIN-QFN 66 channels
 • Ηχείο: Ναι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: mini USB
 • Bluetooth: Όχι
 • Χωρητικότητα μπαταρίας [mAh]: 950
 • Μπαταρία: Μπαταρία λιθίου πολυμερών
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Υλικό: Πλαστικό
 • Χρώμα: μαύρο
 • Λειτουργικό σύστημα: Windows CE 6.0
 • Η κάρτα μνήμης περιλαμβάνεται: Όχι
 • Παραλλαγή γλώσσας: Πολωνικά, Αγγλικά, Βουλγαρίας, Τσέχικα, δανέζικα, Φινλανδικά, γαλλικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Λετονίας, Γερμανικά, Νορβηγικά, Πορτογαλικά, Ρώσσικα, Ρουμανικά, Σουηδικά, Σλοβακικά, Τουρκικά, Ουγγρικά, Ιταλικά
 • Χάρτες: Europe
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Καλώδιο USB, Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Οδηγίες χρήσης
 • MODECOM: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: FREEWAY SX2 EU
 • Η τιμή μας: 74,79 €
Λεπτομέρειες
MODECOM GPS
Αριθμός προϊόντος: FREEWAY SX2 EU
74,79 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
VORDON VGPS7EU GPS 7 ίντσες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 7
 • Υλικό: Χάλυβας / ατσάλι
 • Υλικό περιβλήματος: Πλαστικό
 • Χρώμα: μαύρο / ασημί
 • Chipset: ARM CORTEX A9
 • Πεδίο συχνότητας [MHz]: 800
 • Χωρητικότητα [GB]: 8
 • Παραλλαγή κάρτας μνήμης: microSD
 • Μέγιστη χωρητικότητα μνήμης [GB]: 32
 • Ανάλυση οθόνης: 800х480
 • Δέκτης GPS: Ναι
 • Ηχείο: Ναι
 • Σύνδεσμοι / Υποδοχές: USB
 • Πλάτος [mm]: 183
 • Υψος [mm]: 114
 • Πάχος [mm]: 13
 • Audio format: AAC, MP2, MP3, WAV, WMA
 • Πιστοποιητικό: CE / ROHS
 • Παραλλαγή γλώσσας: Γερμανικά, Αγγλικά, Πολωνικά
 • Video format: MPEG1, MPEG2, MPEG4, MJPG, H263, H265
 • Έκδοση χώρας: Ευρώπη
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Καλώδιο USB, Φορτιστής αυτοκινήτου, Βεντούζα, Οδηγίες χρήσης
 • Wi-Fi: Όχι
 • VORDON: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: VGPS7EU
 • Η τιμή μας: 83,61 €
Λεπτομέρειες
VORDON GPS
Αριθμός προϊόντος: VGPS7EU
83,61 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
VALEO 632050 Head Up Display
Πληροφορίες προϊόντος
 • Βάρος [kg]: 0,26
 • VALEO: Head Up Display
 • Αριθμός τεμαχίου: 632050
 • Η τιμή μας: 121,72 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
VALEO Head Up Display
Αριθμός προϊόντος: 632050
121,72 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης
TomTom GO Professional 520 HGV 1PN5.002.07 GPS 5 ίντσες
Πληροφορίες προϊόντος
 • Χάρτες: Europe
 • Διαγώνιος οθόνης [ίντσες]: 5
 • Bluetooth: Ναι
 • Σειρά προϊόντος: GO Professional 520 HGV
 • Wi-Fi: Ναι
 • Πλάτος [mm]: 141.96
 • Υψος [mm]: 90.6
 • Βάρος [g]: 201
 • ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Οδηγίες χρήσης, Βεντούζα, Φορτιστής αυτοκινήτου, Καλώδιο USB
 • Πηγή ενεργείας: αναπτήρας αυτοκινήτου
 • Βάθος[mm]: 18.85
 • TomTom: GPS
 • Αριθμός τεμαχίου: 1PN5.002.07
 • Η τιμή μας: 338,05 €
 • Κατάσταση: νέο
Λεπτομέρειες
TomTom GPS
Αριθμός προϊόντος: 1PN5.002.07
338,05 €
Tιμή συμπ. 24% ΦΠΑ, Δωρεάν αποστολή

Δημοφιλεις αναρτησεις

Εγγραφειτε στο ενημερωτικο μας δελτιο

Για να λαμβάνετε τα τελευταία μας νέα και συμβουλές, σας παρακαλούμε εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου: