1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας Παράδειγμα

0 Είδη
#
Το καλάθι σας είναι άδειο
0,00 €

Τσιμούχα πόρτας για το αυτοκίνητό

Τσιμούχα πόρτας παραγγείλτε φτηνά
Τεράστια διαδικτυακή συλλογή από μάρκες όχημα Τσιμούχα πόρτας
Τσιμούχα πόρτας για Τοπ μάρκες αυτοκινήτων
Τσιμούχα πόρτας σε κορυφαία ποιότητα: Κορυφαίοι κατασκευαστές
 • Γνήσια BUGIAD Τσιμούχα πόρτας
 • Γνήσια DT Τσιμούχα πόρτας
 • Γνήσια FEBI BILSTEIN Τσιμούχα πόρτας
 • Γνήσια JP GROUP Τσιμούχα πόρτας
 • Γνήσια LEMFÖRDER Τσιμούχα πόρτας
 • Γνήσια Metalcaucho Τσιμούχα πόρτας
 • ORIGINAL IMPERIUM
 • SASIC
 • SWAG
 • TRUCKTEC AUTOMOTIVE
 • VAICO
Περισσότερο
Τοπ 8 Τσιμούχα πόρτας κορυφαία σε πωλήσεις
Τα κορυφαία σε πωλήσεις ανταλλακτικά από την ενότητα Τσιμούχα πόρτας. Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών για Τσιμούχα πόρτας και επιπλέον, προσφορές με χαμηλές τιμές στην ποικιλία των ανταλλακτικών μας.

Μάθετε περισσότερα για Τσιμούχα πόρτας - μέθοδο λειτουργίας, διάγνωση, αιτίες δυσλειτουργιών και διαστήματα αντικατάστασης.

Οι ρωγμές στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών, αποτελούν μια πολύ συνηθισμένη ζημιά. Οι  ρωγμές και οι ζημιές στην δομή των ελαστικών των θυρών προκαλούνται από την επίδραση υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και από τις συχνές αλλαγές της θερμοκρασίας.

Πώς θα εντοπίσετε τις ρωγμές στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών

Το πρόβλημα αυτό είναι εύκολα εντοπίσιμο, με έναν προσεκτικό έλεγχο της επιφανείας των ελαστικών. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η επιφάνειά τους είναι επίπεδη, δίχως ανωμαλίες, όπως για παράδειγμα, ρωγμές, ζημιές και σκισίματα. Για να διορθώσετε αυτού του είδους τα προβλήματα, θα πρέπει να αφαιρέσετε ολόκληρη την πόρτα. Ο τρόπος με τον οποίο αφαιρείται το ελαστικό (τσιμούχα) της πόρτας, υπάρχει περίπτωση να διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο αυτοκινήτου, οπότε καλό θα ήταν να αποταθείτε σε κάποιο συνεργείο για να σας βοηθήσει. Σε περίπτωση που το ελαστικό έχει ραγίσματα, η βρωμιά, η σκόνη και η υγρασία θα εισχωρήσουν στην καμπίνα επιβατών, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε τις εφαπτόμενες επιφάνειες και το πάτωμα του αυτοκινήτου για ίχνη τους.

Αιτίες ρωγμών στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών

Ο πιο συνηθισμένος λόγος εμφάνισης ραγισμάτων στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών, αποτελεί η μακροπρόθεσμη, άμεση επίδραση, του ηλιακού φωτός. Ρωγμές στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών μπορεί, επίσης, να προκληθούν από τους παρακάτω λόγους:

 • Αλλαγές της θερμοκρασίας,
 • Κακή ποιότητα υλικών κατασκευής,
 • Λανθασμένη τοποθέτηση.
Πώς θα αποφύγετε τις ρωγμές στα ελαστικά (τσιμούχες) των θυρών

Να τοποθετείτε προϊόντα αποκλειστικά από πιστοποιημένους κατασκευαστές, μιας και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά που προσφέρουν αντοχή στις αλλαγές της θερμοκρασίας και τις υπόλοιπες εξωτερικές επιδράσεις.  Ο κύκλος ζωής των ελαστικών (τσιμουχών) των θυρών μπορεί να παραταθεί σημαντικά, με την τήρηση των παρακάτω οδηγιών και συστάσεων.

Τα ραγίσματα και οι περαιτέρω ζημιές στην επιφάνεια των ελαστικών (τσιμουχών), υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν, λόγω λανθασμένης τοποθέτησης. Η εγκατάστασή τους θα πρέπει να ανατίθεται αποκλειστικά στους εξειδικευμένους τεχνικούς κάποιου συνεργείου.

Πώς θα επιλέξετε ελαστικά (τσιμούχες) θυρών

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να τηρήσετε τις απαιτήσεις και τις συστάσεις του κατασκευαστή του αυτοκινήτου, ώστε να επιλέξετε τα κατάλληλα εξαρτήματα. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην τεχνική υποστήριξη του AutoDoc και να ζητήσετε από τους ειδικούς να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο ανταλλακτικό. Εσείς θα πρέπει να επισημάνετε μόνον το έτος παραγωγής και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας. Θα μείνετε ευχαριστημένοι με τις χαμηλές τιμές τις τακτικές προσφορές και το ευέλικτο σύστημα εκπτώσεων μας, μιας και το AutoDoc είναι αξιόπιστο, οικονομικό και βολικό!

Αγοράστε ηλεκτρονικά με έκπτωση στις ειδικές προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες - TecDoc Inside

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση της TecDoc, ή η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Διεθνής εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών για Ελλάδα[email protected]Autodoc.gr - Τηλεφωνική γραμμή και εξυπηρέτηση πελατών

© 2019 www.autodoc.gr: AUTODOC ηλεκτρονικό κατάστημα

Η νέα απλοποιημένη αναζήτηση της ιστοσελίδας, θα σας διευκολύνει να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά. Ψάξτε για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τύπος αιτήματος Παράδειγμα
Ανταλλακτικών Φλάντζα κυλινδροκεφαλής
Ανταλλακτικών + Kατασκευαστές Φλάντζα κυλινδροκεφαλής ELRING
Ανταλλακτικών + Αυτοκινητοβιομηχανία Φλάντζα κυλινδροκεφαλής TOYOTA COROLLA
Ανταλλακτικών + Αριθμός προϊόντος Φλάντζα κυλινδροκεφαλής 019.331
Αριθμός προϊόντος 02-34356-01
Αριθμός προϊόντος + Kατασκευαστές 46-02-200A ASHIKA
OEN 11128509148
OEN + Kατασκευαστές 11115WA02003 REINZ
loader Παρακαλώ , περιμένετε...