1.000.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας Παράδειγμα

0 Είδη
#
Το καλάθι σας είναι άδειο
0,00 €

Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα για το αυτοκίνητό

Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα παραγγείλτε φτηνά
Τεράστια διαδικτυακή συλλογή από μάρκες όχημα Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα για Τοπ μάρκες αυτοκινήτων
Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα σε κορυφαία ποιότητα: Κορυφαίοι κατασκευαστές
 • Γνήσια A.B.S. Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • Γνήσια ATE Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • Γνήσια AUGER Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • Γνήσια BOSCH Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • Γνήσια BPW Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • Γνήσια DELPHI Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα
 • DT
 • FEBI BILSTEIN
 • HALDEX
 • HERTH+BUSS JAKOPARTS
 • JP GROUP
 • MAXGEAR
 • MEYLE
 • NK
 • PETERS ENNEPETAL
 • SBP
 • SWAG
 • TRISCAN
 • TRUCKTEC AUTOMOTIVE
 • WABCO
Περισσότερο
Τοπ 8 Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα κορυφαία σε πωλήσεις
Τα κορυφαία σε πωλήσεις ανταλλακτικά από την ενότητα Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα. Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από ανταλλακτικά διαφόρων εταιριών για Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα και επιπλέον, προσφορές με χαμηλές τιμές στην ποικιλία των ανταλλακτικών μας.

Μάθετε περισσότερα για Ρυθμιστής, ταμπουρόφρενα - μέθοδο λειτουργίας, διάγνωση, αιτίες δυσλειτουργιών και διαστήματα αντικατάστασης.

Η διάβρωση αποτελεί το βασικό πρόβλημα του αυτόματου ρεγουλατόρου (ρυθμιστή) του χειρόφρενου. Το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν έχει τη δυνατότητα να παράγει το έργο του σωστά, εξαιτίας της ζημιάς που προκαλείται στο μέταλλο, με αποτέλεσμα να επιφέρει τη δυσλειτουργία του μηχανισμού του φρένου των τροχών. Το αυτοκίνητο θα ήταν καλό να μην κινηθεί πριν από την αλλαγή του τμήματος αυτού, το οποίο είναι απαραίτητο για την οδηγική ασφάλεια.

Πώς θα αναγνωρίσετε την ύπαρξη διάβρωσης στον αυτόματο ρεγουλατόρο (ρυθμιστή) του χειρόφρενου

Ένα από τα αρχικά σημάδια που υποδεικνύουν την ύπαρξη προβλήματος στο χειρόφρενο είναι κακή λειτουργία του, η οποία υποδεικνύεται από τυχαία φρεναρίσματα, τα οποία στην πραγματικότητα οφείλονται στο μπλοκάρισμα των τακακιών ή από την ικανότητα κίνησης του αυτοκινήτου, με ανεβασμένο το χειρόφρενο.  

Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με τέτοιου είδους προβλήματα, θα πρέπει να προβείτε σε διαγνωστικό έλεγχο των εξαρτημάτων του συστήματος του χειρόφρενου. Χαλαρώστε τα μπουλόνια των οπίσθιων τροχών, ανεβάστε το αυτοκίνητο σε ένα αναβατόριο και αποσυνδέστε τους τροχούς. Ελέγξτε τον αυτόματο ρεγουλατόρο (ρυθμιστή) του χειρόφρενου και εάν παρατηρήσετε διάβρωση ή βρωμιά, αντικαταστήστε τον.  

Την αλλαγή των τμημάτων αυτών μπορείτε είτε να την κάνετε μόνοι σας, είτε να αποταθείτε στους μηχανικούς κάποιου συνεργείου. Σε περίπτωση που κάνετε την αντικατάσταση μόνοι σας, τηρήστε επακριβώς τις οδηγίες του κατασκευαστή, για την συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των τμημάτων, όπως ακριβώς ορίζονται από το τεχνικό εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σας.

Αιτίες διάβρωσης του αυτόματου ρεγουλατόρου (ρυθμιστή) του χειρόφρενου

Ο μηχανισμός του φρένου του τροχού δεν διαθέτει προστασία κατά της διείσδυσης βρωμιάς και υγρασίας και για αυτό, ο ρεγουλατόρος (ρυθμιστής) του χειρόφρενου λερώνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια, το μέταλλό του οξειδώνεται, αν και ο επακριβής χρόνος που απαιτείται γι’ αυτή τη διαδικασία βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με τις συνθήκες χρήσης του οχήματος.

Πώς θα αποφύγετε τη διάβρωση του αυτόματου ρεγουλατόρου (ρυθμιστή) του χειρόφρενου

Θα πρέπει να τηρήσετε διάφορες οδηγίες συντήρησης, για να μπορέσει αυτό το τμήμα να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 1. Τοποθετήστε το ρεγουλατόρο με το βέλτιστο τρόπο ή αφήστε να τον τοποθετήσουν οι μηχανικοί κάποιου συνεργείου.
 2. Ελέγχετε τον ρεγουλατόρο και καθαρίζετέ τον, σε κάθε προγραμματισμένο σέρβις του συστήματος πέδησης.
 3. Επιλέγετε στεγνούς δρόμους με καλό οδόστρωμα.
Πώς θα επιλέξετε αυτόματο ρεγουλατόρο (ρυθμιστή) χειρόφρενου

Ο κύκλος ζωής αυτών τον εξαρτημάτων, έχει να κάνει με την ποιότητα του υλικού και την τεχνολογία της κατασκευής του. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αγοράζετε ανταλλακτικά μόνο από επώνυμους κατασκευαστές. Τα ανταλλακτικά αυτά υπάρχουν στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος AutoDoc, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε οποιαδήποτε ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας και να πάρετε τη γνώμη των ειδικών της υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά τους. Οι ειδικοί μας θα σας προσφέρουν βοήθεια κατά την επιλογή των σωστών  ανταλλακτικών, της παραγγελίας σας και τις αποπληρωμής της. Εμείς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας παραδώσουμε τα ανταλλακτικά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Αγοράστε ηλεκτρονικά με έκπτωση στις ειδικές προσφορές και τις προωθητικές ενέργειες - TecDoc Inside

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των στοιχείων που εμφανίζονται εδώ, και κυρίως της βάσης δεδομένων συνολικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η μεταβίβαση των δεδομένων ή ολόκληρης της βάσης δεδομένων χωρίς προηγούμενη έγκριση της TecDoc, ή η εκτέλεση αυτών των εργασιών από τρίτους. Η παραβίαση των παραπάνω αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται ποινικά.

Διεθνής εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών για Ελλάδα[email protected]Autodoc.gr - Τηλεφωνική γραμμή και εξυπηρέτηση πελατών

© 2019 www.autodoc.gr: AUTODOC ηλεκτρονικό κατάστημα

Η νέα απλοποιημένη αναζήτηση της ιστοσελίδας, θα σας διευκολύνει να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά. Ψάξτε για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τύπος αιτήματος Παράδειγμα
Ανταλλακτικών Μπροστινή επένδυση
Ανταλλακτικών + Kατασκευαστές Μπροστινή επένδυση PACOL
Ανταλλακτικών + Αυτοκινητοβιομηχανία Μπροστινή επένδυση VOLVO
Ανταλλακτικών + Αριθμός προϊόντος Μπροστινή επένδυση BPB-VO002R
Αριθμός προϊόντος VOL-FP-035L
Αριθμός προϊόντος + Kατασκευαστές VOL-FP-035R PACOL
OEN 20529708
OEN + Kατασκευαστές 3175548 PACOL
loader Παρακαλώ , περιμένετε...