0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο
προβολή
κατασκευαστές
333 Είδη

Οι ανεμοθραύστες είναι αναγκαίοι στο χαμήλωμα των παραθύρων, όταν οδηγείτε, δίχως να αισθάνεστε δυσφορία εξαιτίας του αέρα που μπαίνει στην καμπίνα επιβατών. Εγκαθίστανται απάνω από τα πλαίσια της πόρτας ώστε να ανακατευθύνουν το ρεύμα αέρα. Επίσης, περιορίζουν την ποσότητα νερού που εισρέει στην καμπίνα λόγω των ανοιχτών παραθύρων όταν βρέχει.

Τα είδη των ανεμοθραυστών

Στις πιο πολλές περιπτώσεις, τα αξεσουάρ αυτά πουλιούνται σε σετ των 4 ή 2 τεμαχίων. Οι κατασκευαστές κάνουν χρήση διαφόρων υλικών στην κατασκευή τους:

  • Μέταλλο. Τέτοιου είδους κατασκευές έχουν αντοχή στο χρόνο. Αρκετές φορές, διαθέτουν επικάλυψη χρωμίου, η οποία δείχνει υπέροχη.
  • Πλαστικά, ιδίως ακρυλικό γυαλί. Τέτοιου είδους αξεσουάρ έχουν ανθεκτικότητα, ελαστικότητα και ελαφρύ βάρος, καθώς επίσης ισχυρή αντοχή στην επιρροή της υπεριώδους ακτινοβολίας και των μικρών θερμοκρασιών. Κάποια μοντέλα διακοσμούνται με επιχρωμιωμένες διακοσμητικές λωρίδες.

Όταν παραγγέλνετε ένα προϊόν από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, να δίνετε προσοχή στη μέθοδο με την οποία στερεώνεται το κάθε αξεσουάρ. Ενδέχεται να είναι:

  • Περαστά. Τοποθετούνται ανάμεσα στο τζάμι και την τσιμούχα, συνήθως, με τη χρήση μεταλλικών στοιχείων στερέωσης. Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του είδους, είναι η απλή τοποθέτηση. Κάποια αξεσουάρ μπορεί να επιφέρουν τη γρήγορη φθορά των στοιχείων ανύψωσης των παραθύρων.
  • Αυτοκόλλητα. Τοποθετούνται με τη χρήση ενός αυτοκόλλητου στοιχείου. Δεν εμποδίζουν τη λειτουργία των γρύλων του παραθύρων. Αν το στοιχείο στερέωσής τους είναι υψηλής ποιότητας, θα λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά σχετικά με τη χρήση των ανεμοθραυστών

  1. Αφού τα αγοράσετε, τοποθετήστε τα αξεσουάρ στο αυτοκίνητο. Σιγουρευτείτε ότι δεν καλύπτουν τον εξωτερικό καθρέπτη και δεν δυσχεραίνουν την ορατότητα.
  2. Εάν επιλέξατε αυτοκόλλητα αξεσουάρ, προετοιμάσετε τις θέσεις εγκατάστασης: καθαρίστε τες και απολιπάνετέ τες. Συνιστάται η χρήση μαντηλιών οινοπνεύματος για την απολίπανση.
  3. Τηρήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή. Ειδικότερα, έχετε υπόψη τις οδηγίες που αφορούν στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος κατά την οποία θα πρέπει να εγκατασταθούν τα αξεσουάρ.
  4. Τσεκάρετε αν οι ανεμοθραύστες στερεώθηκαν σωστά, καθώς μπορεί να ξεκολλήσουν όταν οδηγείτε, εξαιτίας της χαλαρής στερέωσής τους. Το ενδεχόμενο αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για το όχημά σας, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.
  5. Καθαρίζετε τα αξεσουάρ με ένα νωπό πανί. Συνήθως, αντέχουν και στο πλύσιμο με πλυστικά υψηλής πίεσης, όμως μόνον εάν έχουν εγκατασταθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  6. Μη χρησιμοποιήστε το όχημα για μερικές ώρες αφού τοποθετήστε τα στοιχεία στερέωσης. Επίσης, αντενδείκνυται το πλύσιμό τους για 72 ώρες μετά την τοποθέτηση.

AUTODOC: βολικές ηλεκτρονικές αγορές

Επιθυμείτε να αγοράστε ανεμοθραύστες, γρήγορα και φθηνά; Χάρη στην εύχρηστη κατασκευή του καταλόγου του AUTODOC, θα μπορέσετε πανεύκολα να βρείτε τα καταλληλότερα προϊόντα και να διαλέξετε το ιδανικό. Πολλά είναι τα προϊόντα που πωλούνται σε οικονομικές τιμές. Μια επιπλέον δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων βασίζεται στις τακτικές προσφορές που κάνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Βιαστείτε να αγοράστε τα προϊόντα τα οποία σας αρέσουν σε επικερδείς συνθήκες!

loader Παρακαλώ , περιμένετε...

2.500.000 ανταλλακτικά αυτοκινήτων - Βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό για το αυτοκίνητό σας.
Ψάξτε για ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Τύπος αιτήματος Παράδειγμα
Ανταλλακτικών Στεγανοποιητικός δακτύλιος, τάπα εκκένωσης λαδιού
Ανταλλακτικών + Kατασκευαστές Στεγανοποιητικός δακτύλιος, τάπα εκκένωσης λαδιού ELRING
Ανταλλακτικών + Αυτοκινητοβιομηχανία Στεγανοποιητικός δακτύλιος, τάπα εκκένωσης λαδιού MAZDA
Ανταλλακτικών + Αριθμός προϊόντος Στεγανοποιητικός δακτύλιος, τάπα εκκένωσης λαδιού 988-0801.100
Αριθμός προϊόντος 104 474
Αριθμός προϊόντος + Kατασκευαστές 241.250.010 ELRING
OEN 000000003175
OEN + Kατασκευαστές 0029903950 ELRING